Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 5. 2023,
9.23

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

Natisni članek

Poroka na prvi pogled: Slovenija Poroka na prvi pogled Planet TV

Sreda, 3. 5. 2023, 9.23

1 leto

Poroka na prvi pogled

Meri se je Maši opravičila, Maša pa opravičila ni sprejela #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,29

V šovu Poroka na prvi pogled smo bili na zadnji večerji priča burnemu dogajanju. Maša je tako dvignila pritisk Meri, da jo je ta polila. Ko so se ponovno zbrali za skupno mizo, je Tina poskušala zgladiti nastalo napetost, a je bila pri tem zelo neuspešna …

Na zadnji skupni večerji sta se hudo sprli Maša in Meri. Po tem, ko sta se obe vrnili za mizo, je Tina prevzela vlogo mediatorke in vprašala: "Samo zanima me, ali je med vama kakršnakoli možnost, da se slišita oziroma da se poskusita pogovoriti v normalnem tonu."

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Maša je to sprva zanikala, nato pa Meri obtožila tega, da je ne na večerji ne dan prej ni želela poslušati. "To včeraj je bilo grdo. Pet ljudi je reklo, da si obnašala grozno," je nato bruhnilo iz Meri, Maša pa se je branila, da je sama s svojimi dejanji iz nje izvabila tak odziv, ko jo je porinila skozi vrata. Meri je pojasnila, zakaj je to storila, Maša pa je samo rekla: "Ne ljubi se mi. Pojdi se pogovarjat v peskovnik."

Tina je nato začela miriti situacijo, Meri pa je Maši rekla, da ji je to, da jo je polila, verjetno prijalo, ker se sicer ne bi mogla ohladiti. Maša je trmasto pritrdila, še enkrat pa poudarila, da se ji ne ljubi ukvarjati z njo. "Kdo je pa prvi začel to sranje," je razburjeno vprašala Meri.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Meri o pobotanju z Mašo: To se ne bo dobro končalo! #video

Tina je še kar poskušala miriti situacijo, a še vedno neuspešno, med Mašino obrambo pa je Meri ugotovila, kaj je povod za njeno jezo: "Vidim, da je Maša zelo podobna meni pred petimi leti. Mogoče me je vse skupaj tudi zato tako iztirilo, ker v njej vidim takratno sebe in kako sem delovala prej."

Maša je nato vsem pojasnila, da je na karaokah uvidela, da ima z Meri in Matevžem problem, zato si je rekla, da se morajo pogovoriti. "Potem se pa nihče od njiju ni želel. Zakaj? Da bo imela tukaj na zadnji večerji pred vsemi pet minut pozornosti? Ne, hvala," je še pripomnila.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Poglejte, kako so se kandidati iz šova odrezali na karaokah #video

Meri je nato povedala, da jo je povabila na samo, ampak Maša je priznala, da jo je tam zmotilo to, da jo je obtožila, da meša drek, saj jo to, kar sta imela onadva z Matevžem, sploh ne zanima. "To je med nama! Kaj se ti sploh mešaš med naju," ji je razburjeno rekla Meri. Maša pa ji je nato zatrdila: "Saj se ne. Očitno sta vidva imela prepir, za katerega kriviš mene."

Tina je ponovno poskušala pomiriti napetost, kar pa ji spet ni uspelo, saj sta se Maša in Meri še enkrat začeli kregati glede dogajanja prejšnji večer. "Škoda, ker včeraj ni bilo kamer, da bi ljudje videli, kakšna si v resnici," je še bruhnilo iz Meri, nato pa ji je neposredno povedala, da je z njo opravila. Isti občutki so prevevali tudi Mašo.

Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Blaž je šokiran: Cel eksperiment me odrinja stran, zdaj mi prinese pa ljubezenski napoj

Nato je k Meri prisedel Matevž in ji namignil, naj se z Mašo ne ukvarja več, zato se je nato opravičila vsem gostom za mizo, posebej pa se je opravičila tudi Maši, ker jo je polila. Maša je nejevoljno odvrnila: "Tvojega opravičila ne sprejmem." Meri pa to ni ganilo, saj je pripomnila: "Saj sem se opravičila zaradi sebe, ne zaradi tebe." Vseeno pa se je nato še enkrat opravičila vsem drugim.

Šov Poroka na prvi pogled lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče!

 

Poroka na drugi pogled
Planet TV "Tina je po posegu videti, kakor da bi jo udaril medved ," pravi Vid Valič #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Kapo dol Alešu za pogum ne glede na to, da dela, česar ne zna" #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV "Ne gre za ljubosumje. Pretreslo me je Matevževo nespoštovanje," priznava Meri #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte