SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Matevž je ogorčen: Očitno sem jaz težava?! #video

0,34

termometer

V šovu Poroka na prvi pogled, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, napetost med Mašo in Matevžem ne popušča. Matevž je še dodatno prilil olje na ogenj, ko je Mašo peljal na zmenek v Woop.  

Matevž je za Mašo pripravil prav poseben zmenek. Pripeljal jo je pred Woop, kamor jo je želel peljati skakat na trampoline, Maša pa je bila že ob pogledu na stavbo ogorčena. "A se ti hecaš?!" Matevž sprva ni razumel, Maša pa je bila še bolj razočarana, ker je njen mož pozabil, da mu je na poročno noč povedala, da ima počeno pogačico in da zaradi tega ne sme skakati.

Poroka na prvi pogled Planet TV Šlo je tako daleč, da brez zdravljenja ne bi preživela #video

"To mi je ušlo iz glave. Sploh se ne spomnim, kdaj mi je to povedala," je priznal Matevž, Maša pa je še dodatno pojasnila: "Midva sva se to pogovarjala na začetku, ko sva imela še dober odnos. Očitno sem poročena z osebo, ki me sploh ne posluša."

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Matevž obupan: Ne vem več, kaj naj naredim. Izgubljen sem. #video

Matevž je nato nekako poskusil rešiti zagato, v kateri se je znašel, in Mašo prepričati vsaj v kakšno aktivnost, ki ji jo njeno koleno dopušča. Ona pa je samo zmajevala z glavo, ob tem pa je tudi Matevž izgubil živce: "Peljem jo tja, peljem jo tja … Toliko nekih stvari sva že počela skupaj, ampak njej ni nikoli nič všeč. Očitno sem jaz težava, ali kaj?!"

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "To je bilo povsem nepričakovano," je priznal presenečeni Matevž #video

Maša pa je ob vsem tem razmišljala samo o drugem ženinu v šovu: "Najraje bi poklicala Žana, da mu povem, kako mene oseba dejansko ni poslušala, glede na to, da tudi on tarna, kako njega nihče ne posluša … Mislim, da bi on edini razumel to."

Šov Poroka na prvi pogled: Slovenija lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri! Pred tem si lahko ob 20. uri ogledate še epizodo zabavnega kviza Kolo sreče! Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV "Po zmenku z Žanom se bom težko vrnila domov k možu" #video Poroka na drugi pogled Planet TV "Jaz imam rada čistega moškega" #video Poroka na prvi pogled: Slovenija Planet TV Vlasta razkrila: Rok ima veliko sekiro! #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin