SiolNET. Planet TV Poroka na prvi pogled
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Če razmišljamo malo drugače, še nismo čudni #video

0,02

termometer

Televizijski eksperiment Poroka na prvi pogled, v katerem se pari prvič vidijo in poročijo, prihaja na Planet. Že od ponedeljka, 28. februarja, ob 20.45 na Planetu. 

Poroka na prvi pogled Planet TV Strokovnjak iz Poroke na prvi pogled: Velik izziv je bil najti kompatibilne pare #video

Ali smo čudni, če razmišljamo drugače kot preostali? Smo čudni, če imamo svoje mnenje, se drugače smejimo ali pa imamo specifičen humor? Jaz sem navajena, da me imajo ljudje za čudno, iskreno spregovori strokovnjakinja v šovu Poroka na prvi pogled Eva Ostrouška. Je kulturologinja, razbijalka tabujev o spolnosti, zato bomo tabuje razbijali tudi v šovu. 

Že od rane mladosti imam drugačen način komunikacije, pravi Eva. V življenju je vedno izbirala poti, ki niso v skladu s tem, kaj bi morala početi. A je vedno sledila srcu in počela stvari, ki so njej všeč. Zato jo kdo označi tudi za čudno.

Poroka na prvi pogled Planet TV "Imamo tudi kandidate, ki so zelo odprti glede spolnosti" #video

Eva je tudi influencerka, ki svojim sledilcem na Instagramu vsak ponedeljek ponudi posebno rubriko Skrivnosti. Tu se lahko vsak anonimno izrazi, jo prosi za pomoč oz. nasvet ali pa z njo zgolj deli svoje izkušnje. Pretekli ponedeljek se je tudi sama nasmejala, predvsem ob deljenju skrivnosti, da je eni od sledilk vibrator zgrizel pes, ali pa da je paket iz erotične trgovine prestregla kar tašča. Spodaj v galeriji si lahko ogledate nekaj anonimno deljenih skrivnosti.

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Seveda ima več ženskih sledilk, a če tema zadeva tudi moške, se kar hitro oglasijo, nam razloži Eva. A ravno ta raznovrstnost ji je všeč, saj lahko vsi anonimno vidimo, kakšen življenjski slog in razmišljanje imamo. 

Eva bo tudi v eksperimentu s pari odkrito govorila o njihovi intimi. Pravi, da kamer niso spustili v spalnico, zato pa še toliko bolj pričakuje, da se bodo o posteljnih aktivnostih pogovarjali.

Eksperiment Poroka na prvi pogled, od 28. februarja ob 20.45 na Planetu.
Jutro na Planetu Planet TV Sanja Grohar je igrala ženitno posrednico #video Poroka na prvi pogled Planet TV "Želimo si, da bi tudi kakšnemu gledalcu naši nasveti pomagali" #video Poroka na prvi pogled Planet TV Spoznajte slovenske neveste v šovu Poroka na prvi pogled #foto
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin