SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Zakaj je za vse slabe stvari kriv retrogradni Merkur? #video

0,05

termometer

Planet Vau

V magazinski oddaji Planet Vau smo preverili, ali je retrogradni Merkur res kriv za vse. Oddaja Planetu Vau, ki jo spremljamo ob sobotah ob 18.30, se bliža koncu sezone. Zadnja oddaja bo na sporedu že to soboto, 19. junija.

Planet Vau Planet TV Priznam, poiskala sem si pomoč psihologinje #video

Med koronakrizo smo veliko poslušali o retrogradnem Merkurju in za vse krivili njega. Pa veste, kaj je sploh to, kako vpliva na nas? To smo preverjali v oddaji Planet Vau, kjer smo se pogovorili s Teodoro. Vsako leto je retrograden kar trikrat, kar pomeni, da se na nebu ustavi, se obrne in gre nazaj, nam razloži astrologinja. In v tem času se dogajajo nenavadne stvari, opozarja.

In četudi se vam zdi, da se vam načrti vedno sfižijo v določenem obdobju in vam nič ne gre, kot ste načrtovali, tega še ne bo konec. Merkur bo zaključil oktobra v tehtnici. Trenutno je retrogradni Merkur v dvojčku, zato imamo težave na cesti, razloži astrologinja. Počasi in strpno na poti do vašega cilja, torej!

Oddaja Planet Vau v soboto ob 18.30 na Planetu. Ne zamudite!
Downton Abbey Planet TV Serija, ki se je z nagradami zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov Planet na obisku Planet TV Bi si upali? Voditeljica zbrala pogum in sredi prestolnice naredila to #video Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin