SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

V naši oddaji je bil najbolj prijazen zvezdnik Luka Dončić. Zakaj? Preberite spodaj. #video

0,04

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu v družbi voditeljice Sanje Grohar spremljate vsako soboto ob 18.20, smo naslednji prispevek z Luko Dončićem označili kar za video tedna.

V oddaji Planet Vau smo se tokrat posvetili našemu košarkarskemu asu Luki Dončiću, ki blesti na vseh področjih. Poleg vseh košev, ki jih je zadel na zadnjih tekmah, je odločilne trojke vrgel tudi v srce navijačev. Na eni izmed zadnjih tekem je namreč Luka pred kamerami odkrito pokazal, kako neverjeten človek je.

Zaliv škandalov Planet TV Na Planetu nova serija Zaliv škandalov

Naš košarkarski as Luka Dončič ima res veliko srce, kar potrjujeje tudi posnetek z ene zadnjih tekem, ki kroži po socialnem omrežju Twiter.. Pred kratkim si je na eni izmed tekem, kjer je s svojimi dosežki seveda blestel, vzel čas za enega najmlajših gledalcev in svojega privrženega oboževalca ter mu z veseljem podpisal majico. To pa še ni bilo vse.

Obalna straža Planet TV Pamela Anderson je s svojim vročim domačim videom dvignila gledanost Obalne straže

Luka Dončič se je med občinstvom ustavil še pri fantu na invalidskem vozičku. Naposled mu je dal roko, se z njim pogovoril in še fotografiral. Nato pa je osebi na vozičku podaril še svojo zgornjo majico. Zaradi njegovega dejanja je na družbenih omrežjih bilo polno sporočil: "Radi te imamo, Luka," in drugih, ki dokazujejo, da je Luka Dončić resnično srčni športnik!

Magazinsko oddajo Planet Vau lahko na Planetu v družbi Sanje Grohar spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Obalna straža Planet TV Pamela Anderson razkrila, kako je potekal običajen dan snemanja Obalne straže Poroka na prvi pogled Planet TV Sandi in Kate na plaži nista bila nič kaj sramežljiva #video Pri Črnem Petru Planet TV Klemen Bučan brez dlake na jeziku: Franko Bajc in Jure Godler sta premajhna zanjo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin