SiolNET. Planet TV Planet Vau
0,23

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet Vau

Slovenske vplivnice razkrile svoje načrte za poletje! #video

0,23

termometer

V oddaji Planet Vau, ki jo lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20, smo tokrat preverili, kakšno je življenje slovenskih vplivnic ter kaj počnejo danes. Se že pripravljajo na poletni oddih ali pridno ustvarjajo doma? Z nami so spregovorile priljubljene Instagram vplivnice: Indira Ekić, Tjaša Kokalj Jerala in Gaja Prestor.

Vplivnica in modna poznavalka Tjaša Kokalj Jerala je o načrtih za poletje z nami spregovorila prva. Razkrila nam je: "Počasi se pripravljam na poletje, ampak prej nas čakajo še prvomajski prazniki." Za njo je o tem spregovorila vplivnica in vizažistka Indira Ekić: "Dopustov je ogromno. Zdaj se sicer začenja sezona porok, tako da tudi veliko delam, ampak kakor hitro najdem priložnost, šibam na morje."

Poroka na drugi pogled Planet TV Ta par komentatorjev ne prepriča: "Sta kot reklama za čaj za prostato" #video

Vplivnica in pevka Gaja Prestor je dejala: "Na morje bom definitivno šla. Ne vem še točno kdaj in kako, ker imam sedaj ogromno projektov, ki bodo morali biti aktivni ravno med poletjem. Bom videla. Sicer bom šla pa jeseni." Pevka je nato razkrila, da poletje prinaša tudi njene nove pesmi, saj snema nov album. "V maju bom izdala prvi komad, naslednjega pa konec poletja," je še razkrila.

Oddajo Planet Vau lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 18.20. Še več vsebin vas čaka tudi na Planeteka.si.

Nina Ivanič Planet TV So igralki res všeč kosmati moški? #video Milijonar Planet TV Tekmovalec nasmejal z zabavno anekdoto #video Poroka na prvi pogled Planet TV Šok za Domna: to mu je rekla mama #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin