Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 6. 2021,
8.00

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Gaja Prestor Planet Vau Planet TV

Sobota, 19. 6. 2021, 8.00

2 leti, 10 mesecev

Planet Vau

S plesom na drogu se ukvarjajo tudi fantje #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02
Planet Vau

Danes ob 18.30 bomo v magazinski oddaji Planet Vau, ki jo vodi Gaja Prestor, preverili, kako dobro se ob drogu vrtijo fantje, ob obletnici Brendijeve smrti pa smo govorili z njegovim sinom Dejanom Vunjakom. 

Hitri in drzni 5
Planet TV Akcijski konec tedna na Planetu

Tokrat boste v oddaji Planet Vau izvedeli marsikaj o moških, glasbi in tudi o risankah. V štajerski prestolnici obstaja cela skupina moških, ki svoj prosti čas posvečajo tako imenovani športni aktivnosti za ženske. Zoran, Nino in Tadej so fantje, ki gredo raje kot na nogomet na trening plesa ob drogu. Trenirajo že dobrih pet let, kakšne trike na drogu izvajajo in koliko elegance premorejo, pa je preverila naša Ana Raščan. 

Ansambel Saša Avsenika ima po 11 letih novega pevca. Dejana Zupana je nadomestil nam vsem dobro znani Luka Sešek. Za številne je to bila kar presenetljiva novica, saj smo Luke vajeni v povsem drugih glasbenih vodah. A v narodnozabavne čevlje novi pevec stopa z veliko spoštovanja in navdušenja.

Igralec Jernej Kuntner sinhronizira in režira risanke že več kot 15 let. Sodeloval je pri risanih uspešnicah, kot so: Zapoj, Hotel Transilvanija, Turbo in številne drugih. A to delo ni tako lahko, kot je videti na prvi pogled, vse od igralcev do režije morajo potrditi Američani. Jernej pa je izziv sinhronizacije postavil tudi naši novinarki Ani. 

Igor Krmelj, voditelj našega informativnega programa, pravi, da novinarstvo zanj zagotovo ni le poklic, ampak kar način življenja. Tokrat nas je spustil malce globlje v svoje življenje.

Planet 18
Planet TV "Očeta sem nazadnje videl pri šestih letih" #video

Prav danes mineva deset let od smrti legendarnega pevca Branka Jovanoviča - Brendija. Sin Dejan Vunjak stopa po njegovih stopinjah in je hvaležen za to, da oče še vedno živi v srcih ljudi. Na obletnico njegove smrti se ga je Dejan spomnil tako, kot bi želel on sam. S pesmijo in z nasmeškom na obrazu.

Hamo se s svojim bendom Hamo&tribute 2love pripravlja na prvi koncert z občinstvom po daljšem premoru. Kako velika je trema, je preverila Eva Cimbola, ki pa je bila ob Hamovem prihodu nekoliko razočarana. Zakaj, preverite jutri v oddaji Planet Vau.

Ne zamudite oddaje Planet Vau v soboto ob 18.30 na Planetu.
Planet Vau
Planet TV Priznam, poiskala sem si pomoč psihologinje #video
Planet Vau
Planet TV Zakaj je za vse slabe stvari kriv retrogradni Merkur? #video
Podarjeno življenje
Planet TV Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte