Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 6. 2021,
7.50

Osveženo pred

2 leti, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Hitri in drzni akcijski film Planet TV

Petek, 18. 6. 2021, 7.50

2 leti, 10 mesecev

Akcijski konec tedna na Planetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Na Planetu bodo ta konec tedna vladali akcijski filmi, saj bodo v soboto na sporedu Plačanci 3, v nedeljo pa Hitri in drzni 5, ki jim bo sledilo še prav tako dirkaško razpoloženih Samo še 60 sekund.

Po zadnji oddaji Pri Črnem Petru v sezoni se bomo v soboto ob 21.30 prepustili akcijskemu filmu Plačanci 3 (The Expendables 3). Že tretji del uspešne franšize prinaša sanjsko moštvo mednarodnih superzvezdnikov in eksplozivne kaskaderske prizore. Tokrat Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger in Jason Statham prvič na velikih platnih združujejo moči z Melom Gibsonom, Wesleyjem Snipesom, Harrisonom Fordom in drugimi filmskimi legendami (Antonio Banderas, Jet Li, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer) ter vzpenjajočimi se zvezdniki v epski pustolovščini, ki občinstvu predstavlja novo generacijo Plačancev.

Plačanci 3 | Foto: Plačanci 3

V tretjem delu spektakularne razbijaške avanture se neustavljivi akcijski veterani pod vodstvom izkušenega Barneyja znajdejo v sporu z brezkompromisnim preprodajalcem orožja Conradom. Kot nekdanji član te neobrzdane vojaške ekipe Conrad pozna vse njihove trike, zato Barney za pomoč zaprosi stare prekaljene prijatelje in rekrutira nove sile. Vse skupaj poprimejo za orožje in začnejo sejati kaos in uničenje v številnih vratolomnih in epskih spopadih na življenje in smrt.

Pravo dirkaško razpoloženje pa bo v nedeljo ob 19.50 ustvarila uspešnica Hitri in drzni 5 (Fast Five). Nekdanji policist Brian (Paul Walker) in kralj avtomobilskih vragolij Dom (Vin Diesel) znova združita moči v divji cestni akciji, ki ju popelje na ulice kaotičnega Ria de Janeira. Na begu pred zakonom se njuna skupina vročekrvnih voznikov znajde v smrtonosnem boju z neizprosnimi preprodajalci mamil in podkupljivimi poslovneži. Za navzkrižni ogenj poskrbi še izkušeni agent Luke (Dwayne Johnson), ki želi Doma na vsak način spraviti za rešetke, kar povzroči vrtoglave in smrtonosne pregone po brazilskih ulicah.

Hitri in drzni 5 | Foto: Hitri in drzni 5

V filmu Hitri in drzni 5 poleg Paula Walkerja, Vina Diesla in Dwayna Johnsona igrajo tudi Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris in Gal Gadot. Film ima na spletni strani IMDb oceno 7,3 in je bil velikanska uspešnica v kinodvoranah, saj je zaslužil več kot 626 milijonov ameriških dolarjev in postal najbolj dobičkonosen film v franšizi Hitrih in drznih dotlej. Tudi proračun filma ni bil skromen (125 milijonov ameriških dolarjev).

Po Hitrih in drznih 5 bo v nedeljo ob 22.10 na Planetu še ena visokooktanska poslastica, kultni akcijski film Samo še 60 sekund (Gone in Sixty Seconds) režiserja Dominica Sene, v katerem nas poleg Nicolasa Cagea očara Angelina Jolie. 

Angelina Jolie v filmu Samo še 60 sekund | Foto: Angelina Jolie v filmu Samo še 60 sekund

Randal "Memphis" Raines (Nicolas Cage) je upokojeni avtomobilski tat, ki se vrne domov, da bi svojega brata Kipa (Giovanni Ribisi) rešil iz rok lokalnega kriminalca Raymonda Calitrija (Christopher Eccleston). Ta mu postavi pogoj: Kipu bo prizaneseno, če Memphis v 72 urah ukrade 50 dragih avtomobilov. Memphis skupaj zbere stare tatinske znance: mentorja Otta Halliwella (Robert Duvall), nekdanje dekle Sway (Angelina Jolie) in Sfingo (Vinnie Jones).

Planet na obisku
Planet TV Bi si upali? Voditeljica zbrala pogum in sredi prestolnice naredila to #video
Downton Abbey
Planet TV Serija, ki se je z nagradami zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov
Planet Vau
Planet TV Priznam, poiskala sem si pomoč psihologinje #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

 

Ne spreglejte