Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 12. 2023,
8.55

Osveženo pred

3 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

Natisni članek

Planet na obisku Planet TV

Četrtek, 7. 12. 2023, 8.55

3 mesece, 3 tedne

Svet vrhunskih termalnih razvajanj in priljubljenih izletniških točk ob reki Sotli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,01

V oddaji Planet na obisku, ki si jo lahko ogledate tudi v zgornjem videu, Eva Cimbola odkriva najlepše kotičke Slovenije in nabira ideje za aktivni večdnevni oddih. Tokrat smo obiskali Podčetrtek.

Je oddih in je oddih v Podčetrtku, Bistrici ob Sotli in Kozjem. Tam vas čaka nepozabno popotovanje med slastno čokoladnico, skrivnostnim vesoljem, prikupnimi jeleni, grajskim zakladom, čudovito kmetijo, pravljičnimi bitji … Kaj vse obiskovalci doživijo, boste izvedeli tudi v tokratni oddaji Planet na obisku z voditeljico Evo Cimbola.

Grad Podsreda | Foto: visitpodcetrtek.si Grad Podsreda Foto: visitpodcetrtek.si

Ko družina doživetje deli, se veselje množi

Doživetja, ki jih ponuja Podčetrtek z okolico, osrečijo vsakega družinskega člana. Tistega, ki obožuje čokolado, drugega, ki goji posebno ljubezen do živali, in tudi malega pustolovca. Sladek začetek vas čaka v čokoladnici Olimje, nato lahko izlet nadaljujete s hranjenjem prikupnih jelenov, se podprete s slastnim kosilom in udeležite lova za grajskim zakladom.

Planet na obisku | Foto: visitpodcetrtek.si Foto: visitpodcetrtek.si

Pravljice so resnične, od viteza vse do spletične

Imate v družini navdušenca nad vitezi in gradovi? Morda prelestno gospodično, ki bi rada postala kraljična za en dan? Raziskujte, kako nastanejo piškoti, marmelade, sokovi in leseni ali keramični izdelki. V pustolovskem duhu se sprehodite po Deželi pravljic in domišljije. Rezervirajte pobeg v svet pravljic in domišljije ter se pustite navdušiti. Pa še namig: obiščite jih po sončnem zahodu in uživajte ob prelepi božični okrasitvi.

Planet na obisku | Foto: visitpodcetrtek.si Foto: visitpodcetrtek.si

Kot je drugačna vsaka družina, je drugačno in edinstveno vsako doživetje. Tam, kjer se počutite doma, kjer je nasmeh na dnevnem redu in kjer ima oddih novo podobo. To zimo vas vabijo, da si ga privoščite takega, kot ga imate najraje – pristnega, sproščujočega, samo vašega.

Kaj bomo tokrat obiskali v oddaji Planet na obisku

Eva Cimbola bo v oddaji Planet na obisku najprej obiskala grad Podčetrtek, ki je trenutno v zaključni fazi renovacije, a v letu 2024 spet odpira svoja vrata. Obisk tega gradu je lahko zelo zanimiv tudi za vaše najmlajše.

Grad Podčetrtek | Foto: visitpodcetrtek.si Grad Podčetrtek Foto: visitpodcetrtek.si

Zatem se bo voditeljica oddaje odpravila na vinsko pot, ki jo bo pripeljala do domačije Volavšek pri Škorcu, za katero domačini pravijo, da je pravi kulinarični biser, kjer obiskovalce navdušijo s svojimi specialitetami, pridelujejo pa tudi vina.

Seveda ob obisku Podčetrtka ne bomo mogli mimo Term Olimia. Tam si lahko vsak gost poišče svoj intimni košček miru in sprostitve. S čim vse se tam lahko razvajate v zimskih mesecih, vam predstavimo tudi v tokratni oddaji.

Za konec vam bo Eva Cimbola predstavila še eno od idej, kam z otroki v teh zimskih mesecih. Zagotovo jih bo navdušila dežela pravljic in domišljije, ki jo najdete v koči Pri čarovnici, ki si jo boste lahko pobliže ogledali tudi v oddaji Planet na obisku. 

Več o Podčetrtku najdete tudi na spletni strani https://www.visitpodcetrtek.com/.

Oddaje nastajajo v sodelovanju s Slovensko turistično organizacijo v sklopu nacionalne kampanje Moja Slovenija. Na pristajalni strani poiščite ideje, brezplačni načrtovalnik poti, top doživetja turističnih destinacij in zgodbe iz Slovenije.

 Vzemi si čas. Za aktivno raziskovanje. Moja Slovenija.

Planet na obisku
Planet TV Popeljali smo vas v svet zidanic
Planet na obisku
Planet TV Odkrijte jesenski raj v Savinjski dolini: slikovita Solčavska panoramska cesta in avanturistične Golte
Planet na obisku
Planet TV Ljubljano smo spoznali nekoliko drugače
Planet na obisku
Planet TV Štajerska: kjer se srečata urbano in naravno
Planet na obisku Idrija
Planet TV Obiskali smo kraj, kjer so doma rudarstvo, čipka in žlikrofi #video
Ne spreglejte