SiolNET. Planet TV Planet 18
0,09

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Planet 18

Ali puščate napitnino? #video

0,09

termometer

Kamen na kamen palača, evro na evro pa ... boljša plača. Ko delodajalec ne odpre denarnice, vsaj v gostinstvu računajo na radodarnost gostov. Puščate napitnine?

Planet 18 Planet TV Premoženje se jim vsak dan le povečuje #video

Eden od dostavljavcev jedi pri nas je sporočil, v katerih slovenskih krajih so bili naročniki lani najbolj darežljivi. In ne, to niso občine Podlehnik, Ljubljana ali Novo mesto, kjer so bile lani povprečne plače najvišje. Največ strank je napitnine lani dalo na Ptuju ter v Mariboru in Murski Soboti. Zanimivo, glede na to, da ta del Slovenije ne velja za tistega, ki ima največ pod palcem, so poročali v informativni oddaji Planet 18.

Planet 18 | Foto: Sit lačnemu ne verjame? Zakaj tisti, ki imajo manj, hitreje dajo? Ekipa informativne oddaje je odšla na teren. Kaj so ugotovili, si oglejte v prispevku zgoraj.

Napitnina, kakršnakoli že, je dobrodošla, pravijo zaposleni v gostinstvu, saj prispeva k temu, da so bolje plačani. In če jo poklonite neposredno natakarju ali kuharju, ni obdavčena, če jo na koncu meseca razdeli lastnik, pa del nje roma tudi v državno blagajno.

Danes v informativni oddaji Planet 18 ne zamudite: na Koroškem in Štajerskem težek sneg podiral drevesa na daljnovode, brez elektrike ostalo več tisoč odjemalcev. Združenje VSO bo začelo izvajati t. i. akcijski načrt v obrambo samostojnega muzeja osamosvojitve. Ter o aferi z nakazili GEN-I kosovskemu veleposlaniku na Hrvaškem Martinu Berishaju, ki v domači državi dobiva vse odmevnejše okvire. Planet 18 ob 18. uri na Planetu.
Planet 18 Planet TV Med estradniki pravi baby boom #video #foto Planet 18 Planet TV Policija ga preiskuje, sam pravi, da gre za diskreditacijo #video Planet 18 Planet TV Združena muzeja razlog za interpelacijo? #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin