SiolNET. Planet TV Novosti
0,42

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Vroča sporočila, ki bi lahko razdrla kar dva zakona

0,42

termometer

V oddaji Poroka na prvi pogled, ki jo na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do petka zvečer, postaja vse bolj napeto. Iskrice so namreč začele preskakovati med tekmovalcema, ki v svojih zakonih nista najbolj srečna, zato naskrivaj načrtujeta srečanje, ki utegne močno razburkati nadaljnje dogajanje v oddaji.

Planet TV Planet TV "Še zjutraj sva spala skupaj, zdaj me zapuščaš?" #video

V oddaji Poroka na prvi pogled sodelujoči s pomočjo strokovnjakov najdejo svoje popolne partnerje, nato pa v osem tednov trajajočem eksperimentu poskušajo ugotoviti, ali so si res usojeni. Nekateri že takoj po koncu medenih tednov ugotavljajo, da z izbranimi partnerji niso najbolj zadovoljni. 

Davina svoje početje zaenkrat uspešno skriva pred svojim možem. Davina svoje početje zaenkrat uspešno skriva pred svojim možem.

Med njimi je tudi Davina, ki je poudarila, da si želi ohraniti odprte možnosti. Tako se je že med prvo skupno večerjo parov spogledovala z drugim tekmovalcem Deanom, ki je tudi precej nezadovoljen v svojem zakonu in je na veliko presenečenje svoje izbranke že izrazil željo, da bi zapustil eksperiment.

Rebelde Planet TV Tako je zvezdnica priljubljene serije videti danes #foto

Davina se je kasneje začela z njim dopisovati. "Počutim se, kot da imam afero," je povedala, medtem ko je svoje početje skrivala pred svojim izbrancem. Priznala je, da med njo in Ryanom ni nobene iskrice, podobno pa Dean čuti tudi do svoje žene Tracey.

V Deanovem in Traceyjinem zakonu precej škripa. V Deanovem in Traceyjinem zakonu precej škripa.

Zdi se, da je privlačnost obojestranska, saj je Dean priznal, da če bi znotraj eksperimenta lahko sam izbral partnerico, potem bi to bila Davina. "Davina je zelo privlačna. Je malo bolj divja in nora ter bolj na moji valovni dolžini kot Tracey."

Poroka na prvi pogled

V vročih sporočilih med Davino in Deanom sta se dogovorila za skrivni sestanek, ki utegne usodno vplivati na nadaljnje dogajanje v njunih zakonih. 

Kako je bilo videti njuno srečanje, lahko preverite nocoj ob 20.45 na Planetu. Pred oddajo bo na sporedu odlična nemška kriminalna serija Umori v gorah.

Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Jose Ron Planet TV Zvezdnik soigralki: Prihodnjič pred poljubi ne jej jajc Planet TV Planet TV Bojanu Papežu spet uspelo #foto Cesta The Road Planet TV Zaradi vloge so zvezdnika vrgli iz trgovine
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin