SiolNET. Planet TV Novosti
0,21

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Slovenija izbira

Volitve odločajo o tem, kako bomo živeli #video

0,21

termometer

Pred aprilskimi volitvami vam bomo poskušali vsako sredo približati kandidate in njihove volilne programe. Vsako sredo bo ob 19.45 na Planetu z vami oddaja Slovenija izbira. Ne zamudite.

Oddaja Slovenija izbira prihaja na Planet. Vsako sredo do volitev bomo na Planetu pretresali dogajanje v slovenski politiki. V vsaki oddaji bomo glas dali tudi vam, gledalcem, po pogovoru z gosti pa sledi komentar z analitiki. Z vami bosta voditelja Igor Krmelj in Katarina Braniselj.

Igor Krmelj je dejal: "To so tedenske oddaje, ki so razdeljene v dva sklopa. Prvi del je pred uradnim začetkom volitev, drugi del pa bo, ko se bomo v resnici soočali z ljudmi, ki bodo na volitvah. V prvem delu bomo najprej obdelali vse te ljudske teme, ki ljudi najbolj motijo in jih najbolj zanimajo. Torej gospodarstvo, zdravstvo, vsakdanje teme."

Slovenija izbira Planet TV Ob sredah nas bo do volitev spremljala oddaja Slovenija izbira

Katarina Braniselj pa pravi: "O tem, kaj in kako je prelomno. Lažje se gleda, ko mine toliko in toliko časa ter pregledamo za nazaj. Tako da osebno ne bi rekla, da so te volitve kaj bolj prelomne kot vsake. Volitve so zato, da se odločamo, kako bomo živeli naprej, in vse so pomembne."

V prvi oddaji so se voditeljici Katarini Braniselj v studiu pridružili Zmago Jelinčič Plemeniti (Slovenska nacionalna stranka), Janez Cigler Kralj (Nova Slovenija), Eva Irgl (Slovenska demokratska stranka) ter Petra Culleto (Socialni demokrati). Po debati pa so pogovor analizirali trije strokovnjaki: Edvard Kadič, Peter Gregorčič in Miran Videtič.

Oddaja Slovenija izbira je na sporedu vsako sredo ob 19.45 na Planetu.
Jutro na Planetu Planet TV Razmišljala je o koncu kariere, zdaj pa ima dve zlati olimpijski medalji #video Anja Ramšak, Robert Roškar Planet TV Anja Ramšak in Robert Roškar razkrila, kdo od njiju predstavlja glas razuma #video Jutro na Planetu Planet TV Olimpijski podprvak: Vsi so mi govorili, naj se ne vračam brez medalje #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Še več vsebin vas čaka na Planeteka.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin