SiolNET. Planet TV Novosti
1,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Besa

V drugem delu Bese tudi Boris Kobal in Jure Ivanušič #foto

1,10

termometer

Besa

Napeta dramska serija Besa je s svojim prvim delom upravičila napovedi in slovenske gledalce navdušila z vrhunsko produkcijo in dih jemajočo zgodbo. V drugem delu, ki bo na sporedu v četrtek ob 20. uri, boste lahko poleg Sebastiana Cavazze v seriji videli še dva slovenska igralca.

V prvem delu Bese smo spoznali Uroša Perića, družinskega človeka iz Beograda, ki je bil na službenem potovanju v Črni gori s svojim kombijem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrlo mlado dekle.

Dekle je umrlo zaradi lastne nepozornosti in nevarne vožnje, ne po Uroševi krivdi. Stvari pa se začnejo zapletati, ko se Uroš zbudi v bolnišnici in izve, da je prav to dekle tudi hčerka največjega balkanskega narkošefa Dardana Beriše ...

Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji

V drugem delu serije, ki bo na sporedu v četrtek ob 20. uri, se bo dekletova smrt spremenila v nevidno zanko okoli vratu Uroša Perića. Medtem ko se družina pripravlja na pogreb, v Ulcinj prispeta Uroševa žena Marija ter njegov prijatelj in odvetnik Pavle, pa tudi inšpektor Petrit Koci, ki se sprašuje, ali je smrt Dardanove hčere le naključje in kakšne bodo posledice.

Na pogrebu se zberejo številni, ki čutijo spoštovanje ali samo strah do narkošefa Dardana Beriše, pa tudi njegovi sovražniki. Uroš, ki mora po zakonu zaradi nesreče s smrtnim izidom v priporu ostati vsaj 48 ur, je prej izpuščen domov, a kmalu ga na poseben sestanek odvedejo Dardanovi možje. Tam nato ugotovi, kolikšno ceno bo moral plačati za svoje življenje.

Besa Planet TV Sebastian Cavazza: Največji izziv pri vlogi je bil albanski jezik

Drugi del pa bo za slovenske gledalce posebej zanimiv še iz enega razloga. Po Sebastianu Cavazzi, ki smo ga lahko za trenutek videli že v prvem delu, se bosta tokrat v svojih vlogah predstavila še dva slovenska igralca. Boris Kobal bo igral italijanskega novinarja, Jure Ivanušič pa vodjo kosovske Agencije za privatizacijo. Nekaj fotografij slovenskih igralcev iz drugega dela serije Besa si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8
Drugi del Bese je na sporedu nocoj ob 20. uri na Planetu. Ponovitev pa sledi v nedeljo ob 22.10.
Besa Planet TV Glavni igralec Bese bo upodobil Nikolo Teslo Besa Planet TV Albanskega jezika se je moral naučiti v samo nekaj mesecih #foto Planet TV Planet TV Kdo je ta lepotica iz serije Besa? #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin