Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
24. 3. 2019,
12.00

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,52

1

Natisni članek

Sebastian Cavazza Radivoje Raša Bukvić Besa Planet TV

Nedelja, 24. 3. 2019, 12.00

5 let, 1 mesec

Besa

Glavni igralec Bese bo upodobil Nikolo Teslo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,52

1

Besa

Na Planetu lahko spremljate vrhunsko kriminalno serijo Besa, v kateri igra tudi Sebastian Cavazza. Ena od glavnih vlog je pripadla Raši Bukviću, srbskemu igralcu, ki je previdno izbral svojo prvo glavno vlogo v domačem jeziku. Prvi del Bese lahko ujamete nocoj ob 22. uri.

Prvi del Bese lahko ujamete v nedeljo ob 22.10 na Planetu.

Radivoje Bukvić - Raša ima za seboj kar nekaj vlog, tudi v hollywoodskih produkcijah. Videli smo ga lahko v uspešnici Ugrabljena (Taken), zaigral je tudi v filmih Largo Winch, Coco Chanel & Igor Stravinsky, Umri pokončno: Dober dan za smrt (A Good Day to Die Hard), v prihajajočem filmu Luminous pa bo upodobil Nikolo Teslo. Trenutno ga lahko na Planetu spremljamo v odlični kriminalni seriji Besa, v kateri igra Uroša Perića, družinskega očeta, ki je po spletu nesrečnih naključij udeležen v prometni nesreči, v kateri umre hčerka balkanskega narkošefa Dardana Beriše.

Uroš Perić se po spletu nesrečnih okoliščin zaplete z albansko mafijo. | Foto: Uroš Perić se po spletu nesrečnih okoliščin zaplete z albansko mafijo.

Previdno izbral prvo glavno vlogo v domačem jeziku

"Zelo sem bil vesel, da sem dobil priložnost igrati v tako kakovostno zastavljenem projektu, in to v maternem jeziku. Previdno sem izbral prvo glavno vlogo na domači televiziji. Spodbudilo me je tudi to, da se je okoli Bese zbrala velika mednarodna ekipa avtorjev in igralcev, zgodba pa je univerzalni boj med dobrim in zlom. Še posebej me je pritegnilo to, da je tak zaplet mogoč tudi v resničnem življenju," je o sodelovanju v Besi povedal za časnik Večernje novosti.

Vloga Uroša je bila največji izziv

"Vloga me je prisilila, da sem šel naravnost do svojih slabosti, in po tem si jo bom za vedno zapomnil," je dodal in priznal, da je bil lik Uroša med tistimi, ki jih je odigral v srbščini, najzahtevnejši do zdaj. Bukvić sicer meni, da se lahko s kruto situacijo iz Bese poistoveti prav vsak družinski človek: "Ljudje pogosto govorijo, da bi za svojo družino naredili vse, ampak ali je res tako? Kaj bi bil vsak izmed nas pripravljen narediti, če bi bil v koži Uroša Perića?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Bergam (@marijabergam) on

Poročen s fatalko iz Senc nad Balkanom

39-letni igralec je od leta 2005 poročen s stanovsko kolegico Marijo Bergam, ki smo jo lahko videli v vlogi fatalne Maje Davidović v Sencah nad Balkanom, skupaj pa imata sina Danila. Zanimivo je, da lahko v Besi vidimo tudi dva opaznejša igralca iz Senc nad Balkanom, poleg Sebastiana Cavazze namreč v obeh serijah igra tudi Miloš Timotijević. Cavazza tokrat igra poslovneža s kriminalno preteklostjo, Timotijević pa inšpektorja Interpola, ki bi Dardanu Beriši iz svojih razlogov rad prekrižal pot.

Prvi del Bese lahko ujamete v nedeljo ob 22.10 na Planetu.

Serija je sicer na sporedu vsak četrtek ob 20. uri.
Besa
Planet TV Sebastian Cavazza: Največji izziv pri vlogi je bil albanski jezik
Planet TV
Planet TV Kdo je ta lepotica iz serije Besa? #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte