Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 1. 2019,
8.06

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05

Natisni članek

Istanbulska nevesta turške serije Asli Enver Planet TV

Sreda, 16. 1. 2019, 8.06

5 let, 3 mesece

Istanbulska nevesta

Turška zvezdnica govori pravo britansko angleščino. Prisluhnite! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,05
Istanbulska nevesta

Igralka Asli Enver, ki igra naslovno vlogo Sureje v priljubljeni seriji Istanbulska nevesta, je odraščala v Londonu, zato govori tekočo angleščino z britanskim naglasom. A doslej smo jo slišali govoriti le turško.

Istanbulska nevesta je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20.00 na Planet TV.

Vloga dekleta, ki pride iz velemesta v zelo tradicionalno okolje, se zdi kot pisana na kožo Asli Enver, glavni igralki priljubljene serije Istanbulska nevesta. Asli je namreč z družino živela v Londonu, kjer je bila tudi rojena, pri 12 letih pa se je z mamo vrnila v Turčijo.

Danes velika zvezdnica turške televizije je potrebovala kar dve leti, da se je navadila na življenje v Turčiji in se priučila jezika, znanje angleščine pa je seveda ostalo. Še več, igralka govori angleščino s pristnim britanskim naglasom.

Sureja in Faruk | Foto: Sureja in Faruk

Med odraščanjem v Londonu je osvojila pravi britanski naglas

Resnična zgodba o epski ljubezni je pred male ekrane prikovala gledalce po svetu, tudi naše sosede Hrvate, hrvaška novinarka pa je celo obiskala snemalno prizorišče Istanbulske neveste in govorila tako z Asli, ki igra nevesto Surejo, kot z Ipek Bilgin, ki upodablja oblastno taščo Esmo.

Čeprav smo ju navajeni slišati v turščini, pa sta se z novinarko pogovarjali v zelo lepi angleščini. Še posebno izstopa Asli, ki je med odraščanjem v Londonu osvojila pravi britanski naglas. Prisluhnite v spodnjem posnetku:

Asli je v intervjuju, ki je potekal kar v zimskem vrtu dvorca družine Boran, novinarki zatrdila, da je soigralec Özcan Deniz, ki igra njenega moža Faruka, pravi gentleman tudi v zasebnem življenju.

"Hrvaška obala je lepša od turške"

62-letna Ipek, ki zatrjuje, da nima prav ničesar skupnega z Esmo, pa je pohvalila tudi hrvaško obalo, ki jo je nedavno obiskala. "Vse je bilo čisto. Tudi morje je bilo lepše kot pri nas," je še povedala.

Istanbulska nevesta | Foto:

Kaj nas čaka v prihodnjih delih Istanbulske neveste?

Vsi iščejo odgovore, zakaj se je zgodil požar in kaj sta v koči počeli Esma in Rejhan, toda prva molči ali se odgovoru izmika, druga pa še vedno nezavestna leži v bolnišnici. Faruk seveda ne miruje, krivca bo izsledil, pa čeprav s sredstvi, ki so na meji zakonitega.

Senem odide v lekarno in naroči nosečnostni test, ko skozi vrata stopita Sureja in Dilara, ki sta prišli po enako stvar. Džan medtem pričaka Surejo in jo obdolži, da ju želi z Begum spraviti narazen. Faruk vendarle izve, da sta njegova mati Esma in odvetnik Garip v ljubezenski zvezi, novice pa seveda ne sprejme dobro. Še huje se odzove, ko izve, da je Sureja ves čas vedela ... Poči pa tudi med Fikretom in Ipek.
Planet TV Tako se v resnici razumejo igralci priljubljene serije #foto
Istanbulska nevesta
Planet TV Parček iz priljubljene serije znova zaljubljen
Planet TV Ženo iz serije vara s svojo pravo ženo
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte