Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 10. 2022,
8.21

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

4

Natisni članek

Planet TV Poroka na prvi pogled: ZDA

Ponedeljek, 31. 10. 2022, 8.21

1 leto, 5 mesecev

Poroka na prvi pogled: ZDA

Nevesta v šoku: Ne morem verjeti, kaj sem našla v njegovem predalu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,87

4

V šovu Poroka na prvi pogled: ZDA, ki ga na Planetu lahko spremljate od ponedeljka do srede ob 22. uri, je pare čakala vselitev v skupno stanovanje. Še prej pa so obiskali stanovanja svojih partnerjev in tako spoznali, kje in kako živijo sami. Iris je na obisku pri svojem možu Keithu med odpiranjem njegove nočne omarice naletela na posebno presenečenje, ki jo je vse prej kot razveselilo.

Zakonci v šovu Poroka na prvi pogled: ZDA so se vrnili z medenih tednov, prva dneva po vrnitvi pa so preživeli pri svojih partnerjih in tako spoznali, v kakšnem stanovanju živijo in kakšen red ter čistoča tam vladata.

Iris, ki svojemu možu Keithu neprestano zastavlja vprašanja, si je dovolila njegov dom raziskati podrobneje. Zanimalo jo je namreč, kaj je v omarah in predalih. Odprla je tudi njegovo nočno omarico, v kateri pa je našla prazno škatlo kondomov. Možu, ki je bil takrat v kopalnici, je zakričala: "Imam vprašanja!" Keith pa ji je odvrnil: "Že?" saj ni vedel, kaj ga čaka.

Kolo sreče
Planet TV Prijavite se v novo sezono oddaje Kolo sreče

Iris je priznala: "Ko sem našla popolnoma prazno škatlo kondomov, sem bila zelo razburjena. Spraševala sem se, s kom, prekleto, je vse porabil." Nato je svojega moža soočila s svojim odkritjem in mu dejala: "Našla sem to škatlo, ki je prazna. Zanimivo." Keith ji je pojasnil: "Preostale imam v torbi, ki sem jo vzel s seboj na medene tedne."

"Dejstvo, da je škatla prazna, me ubija. Predvsem zato, ker sem jaz še devica, on pa je izpraznil škatlo kondomov," je sprva na samem priznala Iris, nato pa dejansko preverila, koliko kondomov je njen mož vzel s seboj na medene tedne. Sledilo je še eno razočaranje. "Imava problem. S seboj si vzel samo tri." Keith se je branil: "Tile so mi še ostali." Iris pa je razburjeno odvrnila: "Ravno v tem je bistvo!"

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Vročica v karibskih spalnicah ne popušča

Nato je svoja občutja možu še dodatno pojasnila: "Po tem, ko sem našla prazno škatlo, se sprašujem, ali je bil moj mož obsedenec s seksom do dne, ko se je poročil z menoj." Keith ji je odvrnil, da se mora osredotočiti na njun odnos zdaj, ne pa se obremenjevati s stvarmi, ki so se jima zgodile v preteklosti. Iris pa je, čeprav je devica, priznala, kaj jo je najbolj zmotilo: "Četudi sama nisem aktivna na tem področju, bi veliko raje videla, če bi jih porabil z menoj."

Keith ni mogel verjeti izrečenemu, Iris pa je dodala: "Sčasoma." Mož ji je nato namignil, da imata še vedno na razpolago tri, čemur sta se oba nasmejala in se pomirila.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Bo to, kar je uspelo Britancem, uspelo tudi Američanom?

Tudi preostali pari so se srečali s težavami pri vselitvi v skupno stanovanje, že nocoj pa bo eden od možev svojo ženo spravil v obup. S čim, se sprašujete? Ne zamudite nocojšnje epizode šova, ki bo postregla z vsemi odgovori.

Šov Poroka na prvi pogled: ZDA lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 22.00. Pred tem pa si lahko ogledate še oddajo Exatlon, ki se začenja ob 20.00! Še več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Nevesta o prvem skoku med rjuhe: Upam, da je užival, ker jaz nedvomno sem
Poroka na prvi pogled: ZDA
Planet TV Na slavju po poroki je ženina iz zadrege rešila kar nova tašča
Jasna Kuljaj, Natalija Miškulin
Planet TV Mama Exatlonovke na poligonu ugnala priljubljeno voditeljico
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte