Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 1. 2023,
18.20

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

1

Natisni članek

Ines Erbus David Amaro MAC Music Awards Ceremony Planet TV

Sreda, 25. 1. 2023, 18.20

1 leto, 2 meseca

Na rdečo preprogo odhajata skoraj gola #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,69

1

V petek in soboto ob 21. uri bo na Planet 2 posnetek podelitve regionalnih glasbenih nagrad MAC (Music Awards Ceremony), na kateri bodo nastopili tudi slovenski izvajalci Joker Out, ki so poleg Senidah, Ines Erbus, Davida Amara, Mance Špik, Ice on Fire in Laibach nominirani za nagrado.

Planet TV
Planet TV Uspelo jima je povsem nepričakovano #video

"Jaz bom imela prekrito roko", nam je del svoje oprave opisala in pokazala pevka Ines Erbus. Skupaj z Davidom Amarom se bosta namreč predstavila na rdeči preprogi spektakularnih glasbenih nagrad MAC v Beogradu. Ines tja odhaja že drugič v zadnjih treh letih, a prvič skupaj z Davidom, s katerim sta nominirana za nagrado. Za to priložnost sta pazljivo izbrala svojo opravo. Če ste mislili, da bo Ines razgaljena, pa David obljublja še več gole kože.

Planet TV | Foto:

Prvi dan prireditve bosta pozornost medijev plenila skupaj, saj sta nominirana v kategoriji sodelovanj. Drugi dan pa Davida čaka samostojna nominacija za skladbo Kreten. Pravita, da bo David takrat zasijal v pravi luč. To je oder, za katerega David živi, primerno tako velikemu odru pa se obleče le dvakrat na leto. In zdaj je takšna priložnost. Želita izkoristiti trenutek, predstaviti svoj duet, se predstaviti kot slovenska glasbenika, ki pojeta tudi v hrvaščini, in obenem uživati.

MAC
Planet TV Prenos glasbenih nagrad MAC na Planet 2

"Da, skoraj gola bova na rdeči preprogi, ampak zakaj pa ne?" Tako je David iskreno odgovoril na vprašanje o svoji podobi. Že zdaj ve, da bo sprožil veliko debat, dvignil marsikatero obrv in bil deležen tako kritik kot pohval. A če kdo, je na vse to navajen prav David, ki se zna spopasti z drugačnostjo.

Njuna velika želja je, da bi takšni veliki dogodki prišli tudi v Slovenijo. Ines Erbus nam približek tega obljublja že prihodnje leto, ko bo praznovala deseto obletnico glasbenega ustvarjanja. Vemo, da nas s svojim izbranim okusom za glasbo in modo ne bo razočarala, kako jima bo šlo tokrat v Beogradu, pa si bomo lahko ogledali konec tedna na Planet 2. 

Prenos spektakularne glasbene prireditve Music Awards Ceremony (MAC) si boste lahko ogledali v petek in soboto ob 21. uri na Planet 2. 

Jutro na Planetu
Planet TV Glasuj za svojega favorita #video
Dirka po Savdski Arabiji
Planet TV Spremljajte prenos kolesarske dirke z Luko Mezgecem na Planet 2 #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte