SiolNET. Planet TV Novosti
6,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Poroka na prvi pogled

Kdo je dekle, ki je na poroki povzročilo pravo dramo? #foto

6,03

termometer

V prvem delu avstralskega resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, ki ga lahko gledalci spremljajo na Planetu, je na poroki prvih dveh parov že prišlo tudi do nekaj drame. Zanjo je poskrbelo dekle, za katero so vsi domnevali, da je ženinovo ljubosumno bivše dekle. Resnica pa je malce drugačna.

Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

V šovu Poroka na prvi pogled spremljamo zanimiv eksperiment, kjer pari na podlagi strokovnih analiz pristanejo skupaj, njihovo prvo srečanje pa je kar pred oltarjem, kjer si obljubijo večno zvestobo, se odpravijo na medene tedne in nato še nekaj časa preživijo skupaj, da ugotovijo, če so si res usojeni.

Cheryl in Jonathan sta se prvič spoznala na poročni dan. Cheryl in Jonathan sta se prvič spoznala na poročni dan.

Že poroki prvih dveh parov sta poskrbeli za zelo zanimive odzive mladoporočencev in tudi njunih bližnjih. Nekateri nad izbiro strokovnjakov niso bili pretirano navdušeni, najbolj pa je izstopala svetlolaska, ki se nikakor ni strinjala, da je Cheryl prava za Jonathana in se je zato zapletla v prepir z njenimi sestrami ter poskrbela za naelektreno ozračje na poroki.

Poroka na prvi pogled Planet TV Privlačni dvojčici, ki bosta svoja bodoča soproga prvič srečali šele pred oltarjem #foto

Ko je prišla do neveste, se je najprej predstavila kot Jonathanova mlajša sestra, kar pa je takoj zanikal kar Jonathan. Vsi so nato domnevali, da gre za njegovo ljubosumno nekdanje dekle, ampak tudi to se ni izkazalo za resnično.

Vzdušje na poroki je bilo na trenutke zelo naelektreno. Vzdušje na poroki je bilo na trenutke zelo naelektreno.

Samozavestni 29-letni podjetnik Jonathan je kasneje namreč razkril, za koga pravzaprav gre. "Emma je praktično kot moja sestra, ker je sestra dvojčica mojega bivšega dekleta. Zelo je zaščitniška do ljudi, ki so ji pomembni. Hitro jo prevzamejo čustva, če dobi občutek, da bo kdo od njenih bližnjih prizadet. Njen odziv me ni presenetil, sem pa vseeno upal, da se bo znala bolj brzdati."

Poroka na prvi pogled

Drugi del tega razburljivega šova si lahko ogledate že nocoj ob 19.45 na Planetu.

Poroka na prvi pogled je na sporedu od ponedeljka do srede ob 20.45, v četrtek in petek pa ob 19.45. V soboto pa se boste spet lahko zabavali ob oddaji Pri Črnem Petru.

Poroka na prvi pogled Planet TV Slačifant, ki na zmenek ne bi šel z dekletom, težjim od 60 kilogramov Dekliščina Planet TV Konec tedna v družbi najboljših poročnih filmov Iščeš pravo ljubezen Planet TV Iščete pravo ljubezen? Prijavite se! Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin