Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 1. 2019,
4.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,64
Planet TV turške serije Maščevanje v visokih petah Aslıhan Gürbüz

Natisni članek

Torek, 22. 1. 2019, 4.00

5 let, 5 mesecev

Igralka o svojem liku zlobnice: Popolnoma nora je!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,64

Napeta turška kriminalna serija Maščevanje v visokih petah, ki jo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri, je v polnem razmahu. Tista, ki bo v prihodnjih tednih še posebej mešala štrene in ustvarjala zdrahe, je črnolasa Merve, za katero še sama igralka Aslihan Gürbüz, ki jo igra, pravi, da je res prava zlobnica.

Aslihan Gürbüz igra zlobno Merve. | Foto: Planet TV Aslihan Gürbüz igra zlobno Merve. Foto: Planet TV

Visokoproračunska turška kriminalna serija, ki so jo snemali med letoma 2017 in 2018, s seboj prinaša nadvse napeto zgodbo in štiri močne ženske like, ki poleg napetosti in drame prinašajo tudi kanček humorja. Svet mračnih skrivnosti visoke družbe nam predstavijo štiri junakinje, prijateljice iz otroštva, ki med seboj nimajo poravnanih računov, vse pa se med seboj razlikujejo tako po karakterju kot po slogu oblačenja.

Igralka je za svoj lik Merve povedala, da se ji kljub zlobi zdi malce komična. | Foto: Igralka je za svoj lik Merve povedala, da se ji kljub zlobi zdi malce komična.

Glavna zlobnica med njimi je temnolasa Merve, ki jo je upodobila 35-letna turška igralka Aslihan Gürbüz. Zvezdnica je diplomirala iz igre na turški univerzi Selçuk, širši javnosti je postala poznana z vlogo v komični seriji Yahsi Cazibe, za katero je prejela tudi več nagrad.  

Maščevanje v visokih petah
Planet TV 5 razlogov za ogled Maščevanja v visokih petah

Za vlogo Merve je sama povedala, da je zagotovo najbolj zlobna od vseh štirih žensk v seriji Maščevanje v visokih petah ter da se je njenega lika resnično treba bati. "Merve je najbolj zlobna, najbolj mračna in najbolj nevarna med njimi. Popolnoma nora je. Pravzaprav se vsakodnevno srečujemo s takšnimi ljudmi – to so lahko naši šefi, učitelji, kolegi, sosedi … A sama sem takšne osebe vedno doživljala malce komično, zato se mi je tudi Merve takoj zazdela malce smešna," je igralkino izjavo o vlogi v seriji povzemal Index.hr.

Novo napeto kriminalno turško serijo Maščevanje v visokih petah lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do srede ob 21. uri. Ne zamudite!
Bade İşçil
Planet TV Spoznajte turško Sharon Stone! #foto
Planet TV Zvezdnica odločno: Za srečo ne potrebujem moškega
Maščevanje v visokih petah
Planet TV Kdo je kdo v novi seriji Maščevanje v visokih petah

 

Ne spreglejte