SiolNET. Planet TV Novosti
0,67

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

Hrvatica, ki je po naključju pristala v Hollywoodu in uspela

0,67

termometer

Sanja Milkovič Hays je odgovorna za to, da je filmska franšiza Hitri in drzni na velikem platnu videti tako, kot je. Dobesedno. Rojena Zagrebčanka je kostumografinja, ki oblači zvezdnike in je v Hollywoodu pristala, kot sama pravi, čisto po naključju.

Hitri in drzni 6 Planet TV Tudi to soboto drvimo s Hitrimi in drznimi

Milković Haysova je po izobrazbi arhitektka in je navajena na natančnost, v vsako delo pa vloži veliko truda. Tako je bilo tudi pri snemanju filmov Hitri in drzni.

"Ljudje si mislijo: 'Ah, kaj pa jih imaš oblačiti. Daš jim hlače iz džinsa in kratke majice, pa so oblečeni.' Ni tako," je razkrila v enem od intervjujev.

Meadow Walker Planet TV Hči pokojnega zvezdnika ima družino Vina Diesla za svojo #foto

"Ko smo začeli snemati Hitre in drzne, sem si šla ogledat pravo cestno dirko, da sem spoznala okolje in ljudi. Bila sem razočarana, sej se nihče ni oblekel priložnosti primerno," pravi.

"Bili smo skoraj pred tem, da nas policija aretira, saj so dirke nezakonite." Vsi pa so bili v kratkih majicah in dolgih elegantnih hlačah, zato se je odločila, da bodo v filmu bolj poudarili ulično modo.

Sproščen slog ustreza tudi igralcem, zaradi česar jo je kar na Instagramu eden od igralcev pohvalil, da je res dobra v tem, kar počne.

Kot zanimivost: pri snemanju samo ene sekvence mora imeti pripravljenih okoli 20 identičnih majic, sploh če je vključen kaskader. Majice se, sploh v takšnih filmih, hitro strgajo, umažejo, imajo sledove krvi ali pa so zgolj potne, zato mora biti kostumografinja vedno pripravljena. 

Sobota bo na Planetu znova rezervirana za akcijsko zabavo s Hitrimi in drznimi, ob 20. uri bo na sporedu šesti del uspešne franšize. Naslednjo soboto, 18. julija, pa sledi še sedmi del.
Planet TV Planet TV Presunljiva resnična zgodba, ki je navdihnila filmsko uspešnico #video Vin Diesel Planet TV Igralec na snemanju kultnega filma kaskaderju zlomil nos Planet TV Planet TV Filmski zvezdniki preizkusili nenavaden nemški običaj #video Planet TV Planet TV To so še nikoli objavljene fotografije iz zakulisja snemanja Esmeralde #foto
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin