SiolNET. Planet TV Novosti
0,68

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Filmi in serije

Hči pokojnega zvezdnika ima družino Vina Diesla za svojo #foto

0,68

termometer

Meadow Walker |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

V nedeljo ob 19.50 bo na Planetu vratolomna akcija Hitri in drzni 5, v kateri igra tudi Paul Walker. Njegova hči pa še vedno ostaja zelo povezana s Paulovo filmsko družino in je na družbenih omrežjih nedavno objavila ganljivo fotografijo v družbi Vina Diesla.

Hitri in drzni 5 Planet TV Akcijski konec tedna na Planetu

Uspešno filmsko franšizo Hitri in drzni je leta 2013 močno zaznamovala smrt Paula Walkerja. Kljub smrti enega od glavnih obrazov Hitrih in drznih pa vsak nov film še vedno žanje uspehe in ne pusti ravnodušnega nobenega avtomobilskega navdušenca.

Glavna igralca Paul Walker in Vin Diesel sta se spoznala komaj na snemanju filma. A sta stkala tako globoko prijateljsko vez, da sta jo prenesla tudi na svoje otroke. Po prijateljevi smrti je Vin nadaljeval snemanje, obdržal pa je tudi tesne stike z Walkerjevo hčerko Meadow Walker, in to do te mere, da ga ima za svojo družino.

Zdaj 22-letna Meadow je pred premiero najnovejšega filma v franšizi na Instagramu objavila fotografijo z Vinom in njegovo 13-letno hčerko Similce ter pod njo napisala: "Družina."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

family, forever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Da jabolko ne pade daleč od drevesa, sta dokaz tudi Paul Walker in njegov brat Cody Walker. Tudi slednji si življenja brez avtomobilov ne zna predstavljati. Pomagal je oblikovati platišča, ki jih je z velikim veseljem pokazal na Instagramu. Seveda je obutega jeklenega konjička takoj zapeljal iz delavnice in pokazal svetu, ob tem pa težko ne pomislimo na podobnost s Paulom. 

Paul Walker je sicer nastopil v šestih delih Hitrih in drznih, med snemanjem sedmega dela filmske franšize pa se je smrtno ponesrečil. Kako se je odrezal v vlogi Briana O'Connerja, pa ne zamudite na Planetu.

Nocoj ob 20. uri ne zamudite filmske uspešnice Hitri in drzni 5, zatem pa bo ob 22.10 na sporedu še dirkaška akcija s filmom Samo še 60 sekund.
Podarjeno življenje Planet TV Nova telenovela Podarjeno življenje osvaja gledalce Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona! Planet na obisku Planet TV Ko vas očara Dolenjska #video #foto

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin