SiolNET. Planet TV Novosti
2,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger

To so še nikoli objavljene fotografije iz zakulisja snemanja Esmeralde #foto

2,62

termometer

Ob 23. obletnici, odkar je telenovela Esmeralda prvič prišla na male zaslone, je glavna igralka Leticia Calderon na svojem Instagram profilu objavila nikoli prej objavljene fotografije iz zakulisja nastajanja te kultne mehiške telenovele, ki smo jo za svojo vzeli tudi Slovenci.

Pred dnevi je priljubljena mehiška igralka na svojem Instagram profilu presenetila z objavo, polno nostalgije, s katero je želela spomniti na 23. obletnico od prvega prihoda Esmeralde na televizijske zaslone.

Planet TV Planet TV "Esmeralda" ekskluzivno nagovorila slovenske gledalce #video

Svojim sledilcem je s serijo še nikoli objavljenih fotografiji ponudila ekskluziven vpogled v zakulisje snemanja nepozabne telenovele, ki je navdušila gledalce po vsem svetu, tudi slovenske. Tudi sicer gre pri telenoveli Esmeralda za enega od najuspešnejših tovrstnih televizijskih projektov v zgodovini mehiške televizije.

Esmeralda Planet TV Trenutek, ki ji je za vedno spremenil življenje

Na enajstih objavljenih slikah lahko vidimo Leticio Calderon med snemanjem prizorov in tudi med druženjem s soigralci in drugimi člani snemalne ekipe.

Serija fotografij, ki je navdušila oboževalce priljubljene mehiške telenovele:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lety Calderon (@letycalderon79) on

Fotografije so takoj navdušile oboževalce telenovele, ob tem pa so se spominjali časov, ko so na televizijskih sprejemnikih lahko spremljali to napeto ljubezensko zgodbo.

Ob tem pa niso pozabili pohvaliti igralkinega takratnega in tudi zdajšnjega videza. V enem od komentarjev je ena od sledilk celo zapisala, da je po glavnem liku v telenoveli celo poimenovala svojo hčerko.

Telenovelo Esmeralda lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri.
Hitri in drzni 6 Planet TV Tudi to soboto drvimo s Hitrimi in drznimi William Shatner Planet TV Po četrti ločitvi in pri 89 letih se zvezdnik vrača k zmenkom   Ženska Planet TV Mala igralka praznovala 11. rojstni dan
delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin