Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 7. 2020,
10.28

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,43

Natisni članek

Jim Carrey Planet TV

Petek, 24. 7. 2020, 10.28

3 leta, 9 mesecev

Carrey razkril, katera igralka je bila ljubezen njegovega življenja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,43
Jim Carrey | Foto Reuters

Foto: Reuters

Filmski zvezdnik Jim Carrey, ki si ga boste nocoj ob 21. uri na Planet 2 lahko ogledali v odbiti komediji Ace Ventura: Klic divjine, je pred dnevi razkril, da je bila igralka Renee Zellweger ljubezen njegovega življenja.

Minilo je sicer že dvajset let, odkar sta bila Jim Carrey in Renee Zellweger kratek čas par, vendar ima, kot kaže, igralka še vedno posebno mesto v igralčevem srcu.

Svaka na patrulji
Planet TV Premiera meseca je film Svaka na patrulji

V zadnjem intervjuju v oddaji The Howard Stern Show je voditelj igralca Jima Carreyja spraševal tudi o njegovi napol domišljijski knjigi Memoirs and Misinformation, ki temelji na njegovem resničnem življenju in ki je pred kratkim prišla na prodajne police. Pri tem ga je zanimalo, kako iskren je bil pri pisanju, da je Renee Zellweger njegova zadnja velika ljubezen.

"Bila je posebna zame, zelo posebna," je povedal 58-letni igralec, ki ga je med filmske zvezde ponesla vloga odbitega živalskega detektiva Acea Venture. Voditelj ga je nato vprašal, ali se mu zdi, da je izpustil iz rok edinstveno priložnost, ko sta se razšla.

"Ničesar ne obžalujem, nimam teh težav," je odgovoril Carrey, vseeno pa misli, da je pomembno znati prepoznati dobre stvari v življenju in jih tudi ceniti. Več v zgornjem videu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jim Carrey Online (@jimcarreyonline) on

Igralca sta se spoznala na snemanju filma Jaz, Irene in jaz leta 1999, par pa sta postala po koncu snemanja. Režiser filma Bobby Farrelly je povedal, da je bil Jim takoj navdušen nad soigralko, nekoliko bolj pa naj bi se obotavljala Renee.

"To je bila zelo nepričakovana, čudovita stvar. Nisva se videla nekaj mesecev po tem, ko smo končali snemanje in v tem času se nisva slišala niti po telefonu. Kar naenkrat sem opazila, da ga zares pogrešam," je leta 2000 o tem, kako se je vse skupaj začelo, povedala igralka. Kmalu zatem sta se zaročila in skupaj prišla na podelitev zlatih globusov leta 2000. Že konec istega leta pa je bilo njune zveze konec.

Jima Carreyja si lahko v drugem delu odbite komedije Ace Ventura: Klic divjine (Ace Ventura: When Nature Calls) ogledate nocoj ob 21. uri na Planetu 2. V soboto pa ne zamudite premiere meseca z akcijsko komedijo Svaka na patrulji (Ride Along), v kateri vas bosta zabavala Kevin Hart in Ice Cube.

Gasilci
Planet TV Voditeljica Eva Cimbola že čaka na Gasilce
Planet TV
Planet TV Tetovaža Slovenke navdušila zvezdnico in ameriške medije #video
Planet TV Zvezdnik na spletu objavil fotografijo svoje žene: "Ubila me bo!" #foto
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte