SiolNET. Planet TV Milijonar
0,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

V Milijonarju se obeta še en izjemen dosežek

0,33

termometer

MIlijonar
Foto: Ana Kovač

Nocoj ob 19.45 bosta kviz Milijonar nadaljevala športna plezalka Janja Garnbret in njen trener Roman Krajnik. Tudi v nadaljevanju sta se zelo izkazala, voditelj Jure Godler pa med njunim nastopom dejal, da upa, da bosta presegla dosežek nekdanjega smučarja Jureta Koširja iz lanskega dobrodelnega Milijonarja.

Milijonar Garnbret Planet TV Olimpijska prvakinja razkrila, kaj bo počela po koncu kariere #video

Janja Garnbret in Roman Krajnik sta v prejšnji oddaji prišla do osmega vprašanja, ki prinaša 750 evrov. Nocoj bosta zbiranje sredstev, ki jih bosta podarila projektu Botrstvo, nadaljevala. Lahko vam zaupamo, da sta tudi v nadaljevanju kviza pokazala veliko znanja, zato je Jure Godler izrazil upanje, da bosta popravila rezultat Jureta Koširja, ki je pred letom dni pravilno odgovoril na kar 12 vprašanj in za dober namen zbral 7.500 evrov.

MIlijonar Foto: Ana Kovač

Jure Golder je med oddajo olimpijsko prvakinjo za šalo vprašal tudi, kaj je bolj napeto: olimpijske igre ali Milijonar. Janja je brez oklevanja izstrelila: "Nastop v Milijonarju." In s tem poskrbela za kar nekaj smeha.

Milijonar Planet TV Tako zgodaj si morata budilko nastaviti voditelja v jutranji oddaji #video

V nocojšnji oddaji bo priložnost na vročem stolu dobil še en tekmovalni par. Za društvo Humanitarček bosta sredstva zbirala voditeljica oddaje Jutro na Planetu Suzana Kozel in novinar Tomaž Cuder. "Veliko je žalostnih zgodb, zato upamo, da bomo zbrali čim več denarja, da bo čim več nasmehov," je o tem povedala Suzana.

Suzana Kozel in Tomaž Cuder Suzana Kozel in Tomaž Cuder Foto: Ana Kovač

V tem tednu so znani obrazi zbrali že lepo količino denarja, ki bo šel v dober namen. Pevki Irena Vrčkovnik in Damjana Golavšek sta priborili pet tisoč evrov, voditelja novic v oddaji Jutro na Planetu Tadeja Magdič in Denis Malačič pa 300 evrov.

Kako uspešni bodo tekmovalci v nocojšnji oddaji, preverite ob 19.45, kjer bomo izvedeli tudi, ali bomo priča novemu rekordnemu dosežku v dobrodelnih oddajah. Zamujene oddaje si boste lahko ogledali tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Podkupovanje v oddaji Milijonar #video Milijonar Planet TV Godler razkril, da je že bil tekmovalec v kvizu in kakšen je bil njegov dosežek #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin