SiolNET. Planet TV Milijonar
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Tekmovalec, ki živi v zelo nenavadni hiši #video

0,19

termometer

Nocoj ob 19.45 si boste na Planetu spet lahko ogledali priljubljeni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem. Na vroči stol bo tokrat sedel tudi tekmovalec, po poklicu arhitekt, ki je razkril, kakšno hišo si je omislil zase.

Robert iz Dobrovnika v Prekmurju je po poklicu arhitekt, zato ni čudno, da se je za hobi lotil gradnje svoje hiše. Za osnovni gradbeni material pa ni izbral povsem običajnih materialov. Razen lesene konstrukcije in opečnate strehe je njegova hiša pretežno zgrajena iz slame. Povedal, da je sestavljena na podoben način kot kozolec. Po njegovih besedah slama služi tudi kot izjemno dobra izolacija.

Poroka na prvi pogled Planet TV Poroka na prvi pogled bo začinila poletje na Planetu

Nad tekmovalčevo slamnato hišo je bil izjemno navdušen voditelj Jure Godler, zato so ga zanimale številne podrobnosti. Kaj je o svoji nenavadni hiši povedal tekmovalec, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku. Kako uspešen bo v kvizu Milijonar, pa preverite nocoj ob 19.45 na Planetu.

Kviz Milijonar je na sporedu od ponedeljka do srede ob 19.45 na Planetu.
Downton Abbey Planet TV Serija, ki se je z nagradami zapisala v Guinnessovo knjigo rekordov Planet 18 Planet TV "Mama je moj največji kritik" #video Planet 18 Planet TV "Očeta sem nazadnje videl pri šestih letih" #video  
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin