SiolNET. Planet TV Milijonar
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tekmovalci, ki so najbolj zaznamovali prvo sezono Milijonarja #video

0,18

termometer

Planet TV

V ponedeljek, 26. avgusta, ob 20. uri se na male zaslone z 2. sezono vrača kviz Milijonar, ki ga bo vodil Slavko Bobovnik. Za ogrevanje pred novo sezono smo se ozrli nazaj in pobrskali, kdo so tisti tekmovalci, ki so v prvi sezoni pustili največji pečat.

Slavko Bobovnik Planet TV Milijonar se v ponedeljek vrača z 2. sezono

Brez posebnega vrstnega reda vam jih predstavljamo nekaj, ki so navdušili s svojim znanjem ali neznanjem, zanimivo življenjsko zgodbo ali pa samo z malce nenavadnim imenom.

1. Nenavadno ime

Med bolj zanimive je vsekakor spadal tekmovalec z imenom Kaj Jež. Ljubljančan je povedal, da ima zaradi kombinacije imena in priimka kar nekaj težav: "Če se predstavim samo z imenom Kaj, ljudje razumejo, da morajo vprašanje ponoviti, če pa se predstavim s polnim imenom Kaj Jež, odgovorijo, da nič ne jedo."

2. Trema jih je zdelala

Dva tekmovalca bi kaj lahko svojo pot končala že pri prvem vprašanju, če ju voditelj Slavko Bobovnik ne bi opomnil, naj še enkrat dobro premislita. Za enega tekmovalca pa je bilo usodno že drugo vprašanje (v videoposnetku).

Milijonar Planet TV V Milijonarju skoraj usodno že prvo vprašanje #video Milijonar Planet TV Bo tokrat v Milijonarju pretežko že prvo vprašanje? #video

3. Nenavaden podvig tekmovalca: na Triglav je nesel štedilnik

Simon iz Šoštanja je v oddaji delil zelo zanimivo in nenavadno zgodbo. V podjetju, kjer je delal, je bil direktor velik ljubitelj gora, zato je skupini zaposlenih kot izziv predlagal, da bi skupaj na najvišji slovenski vrh odnesli štedilnik in si tam skuhali kavo. Takoj se je zbralo dvajset sodelavcev, ki se jim je izziv zdel zanimiv in so se ga tudi lotili. 

Milijonar Planet TV Tekmovalec v Milijonarju šokiral: na Triglav je nesel štedilnik #video

4. Nogometaš, ki je s svojim znanjem v oddaji vzbudil pozornost tudi izven naših meja

Vratar nogometnega moštva NK Domžale Miha Tetičkovič je priznal, da se je v kviz Milijonar prijavil tudi z namenom, da razbije stereotipe o neumnih nogometaših. S svojim znanjem v oddaji je več kot navdušil. Na vročem stolu je vztrajal vse do trinajstega vprašanja. O njegovem nastopu v oddaji so se razpisali številni mediji, tudi na Hrvaškem. 

5. V oddaji so se za dober namen pomerili tudi politiki

V posebni dobrodelni oddaji Milijonarja so se pomerili kandidati za evropske poslance. Na vroči stol se je uspelo prebiti vsem trem predstavnicam ženskega spola, v dober namen pa so prispevali tudi vsi trije moški predstavniki, ki v igri hitri prsti niso bili uspešni.

Planet TV Foto: Bojan Puhek

Ustvarjalci oddaje Milijonar v novi sezoni sicer obljubljajo še več posebnih oddaj s posebnimi gosti.

Druga sezona legendarnega Milijonarja bo na Planetu prvič že v ponedeljek, 26. avgusta.
Spremljajte oddajo tudi na Facebooku.
  milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar! Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek! Planet TV Planet TV Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video Znani prvič za volanom Planet TV Na Planetu bodo Znani prvič za volanom

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin