SiolNET. Planet TV Znani prvič za volanom
0,52

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planetu bodo Znani prvič za volanom

0,52

termometer

Znani prvič za volanom

Med jesenskimi novostmi na Planetu je tudi oddaja Znani prvič za volanom, v kateri bomo spremljali znane Slovence in Slovenke med včasih zabavnim, spet drugič živce parajočim opravljanjem vozniškega izpita. Planetova "avtošola znanih" na spored prihaja že septembra.

Se še spomnite svoje izpitne vožnje? Predstavljajte si, da bi vas pri pazljivem spremljanju hitrosti in opreznem pogledovanju v vzvratno ogledalo ter nerodnih poskusih bočnega parkiranja snemali – tako kot smo mi posneli znane obraze. V novi oddaji Znani prvič za volanom, ki prihaja septembra na Planet, bomo namreč spremljali znane obraze pri včasih zabavnem, včasih pa težavnem podvigu opravljanja vozniškega izpita.

Pravil vožnje se bodo učili tudi pevec Oto Pestner, umetnik Anže Gallus Petelin in pevka Tamara Goričanec Pravil vožnje se bodo učili tudi pevec Oto Pestner, umetnik Anže Gallus Petelin in pevka Tamara Goričanec

Naši udeleženci "avtošole znanih" se bodo pod vodstvom inštruktorjev podali na cesto na intenzivni tečaj vožnje, ki jih bo popeljal na zahtevnejše ceste naše prestolnice, opravljali pa bodo tudi posebne izzive na poligonu. Če bo šlo vse po sreči, bodo pred kamero tudi opravili vozniški izpit.

Znane bodo med učenjem vožnje občasno spremljali tudi njihovi prijatelji ali družinski člani, kar bo za nekatere spodbuden, za druge pa moteč dejavnik pri osredotočanju na vožnjo in cestna pravila. Pripravite se na nepredvidljivo vozniško izkušnjo in spremljajte, kako se bodo s cestnimi izzivi spoprijeli naši znani obrazi. Držite pesti, da bodo na koncu uspešno opravili vozniški izpit.

Znani prvič za volanom

Pod budnim očesom kamere in inštruktorjev se bodo vožnje učili Oto Pestner, umetnik Anže Gallus Petelin, pevka Tamara Goričanec, komik Luka Korenčič, vizažist Empera in drugi.

Oddaja Znani prvič za volanom na Planet prihaja septembra.
milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar! Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek!
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 9
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin