SiolNET. Planet TV Znajdi se!
2,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si prve utrinke iz nove predrzne skrite kamere #video

2,01

termometer

Planet TV |  | Foto:

Septembra na Planet prihaja nova zabavna oddaja Znajdi se!, v kateri bodo morali posamezniki pod budnim očesom skrite kamere izvesti najbolj nezaslišane potegavščine, ki jim jih bodo nalagali znani Slovenci. Vsaka uspešno izvedena naloga jim bo prinesla denarno nagrado.

Mario Planet TV Potegavščine z Mariem Ćulibrkom

Voditelj oddaje Znajdi se!, ki septembra prihaja na Planet, bo Mario Ćulibrk, v vsakem delu pa se mu bo pridružil eden od znanih Slovencev, ki si bo tekmovalce lahko malce privoščil ter jim po mikrofonu iz skrivne sobe v slušalke dajal navodila za najbolj nenavadne in včasih kar malce bizarne izzive. Odziv nič hudega slutečih spremljevalcev tekmovalcev na milo rečeno nenavadno vedenje za mizo bo vsekakor poskrbel za veliko smeha v skrivni sobi in prav gotovo tudi v vaših dnevnih sobah.

Planet TV | Foto:

Zanimivo bo videti, kako daleč bodo za denarno nagrado pripravljeni iti tekmovalci ter kako nore in nenavadne izzive jim bodo naložili Katarina ČasGoran Hrvaćanin (Gojko Ajkula), Gorka Berden, Ranko Babić, Katarina Mala, Matjaž Javšnik, Ula Furlan, Klemen KlemenTomaž Mihelič in drugi.

Da v hudomušnem eksperimentu Znajdi se! smeha ne bo manjkalo, dokazujejo že prvi utrinki iz oddaje:

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
  Zapleši v ljubezen Planet TV Prijavite se na plesni zmenek! Slavko Bobovnik Planet TV Milijonar se v ponedeljek vrača z 2. sezono

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin