SiolNET. Planet TV Milijonar
0,31

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Prišel je po hčer v vrtec, nato pa šok #video

0,31

termometer

Nocoj ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali kviz Milijonar, v katerem bo na vroči stol sedel tekmovalec, ki bo razkril nenavadno prigodo, ki se mu je zgodila, ko je šel v vrtec po svojo hčer.

Med tistimi, ki si bodo nocoj skozi igro hitrih prstov priborili pravico odgovarjati na 15 vprašanj, ki vodijo do glavne nagrade sto tisoč evrov, bo tudi tekmovalec Sebastijan iz Šoštanja, ki bo v oddaji razkril zanimivo anekdoto.

Večerja za 5: Na deželi Planet TV Udeleženca šova so premagale solze! Kaj se je zgodilo? #video

Med božično-novoletnimi prazniki je namreč šel v vrtec po svojo hčer, vzgojiteljica pa je hčerki dejala: "Pridi, dedek je prišel." Voditelj Jure Godler je domneval, da tekmovalec tega ni vzel ravno kot kompliment.

Kolo sreče Planet TV Vremenarka razkrila, katera malenkost jo lahko spravi ob živce #video

"To je zato, ker sem voznik kamiona in me ni. Čez leto me ni. Ponavadi imam dopust od božiča do svetih treh kraljev. In ko je šla najmlajša hči v vrtec, tisto leto še nisem bil v vrtcu. Ko pa sem med prazniki šel tja ponjo, pa je rekla tista mlada vzgojiteljica: 'Pridi Vivi, dedi je prišel.' In jaz tam gledam, kakšen dedi," je povedal oče petih otrok in poskrbel za smeh v studiu. Več v zgornjem videoposnetku in v nocojšnji oddaji Milijonar.

Milijonar je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu. Voditelja Jureta Godlerja ujamete tudi v satirični oddaji Ta teden z Juretom Godlerjem, ki je prav tako na sporedu ob petkih ob 22.15.

Kolo sreče Planet TV V oddaji je spregovorila tudi o svoji najtežji življenjski preizkušnji #video Jutro na Planetu Planet TV Iz kmetije na televizijo #video #foto Kolo sreče Planet TV Znana Slovenca razkrila, kako sta se spoznala #video Večerja za 5: Na deželi Planet TV To diagnozo ima udeleženka šova Večerja za 5: Na deželi #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin