SiolNET. Planet TV Milijonar
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Ministra v Milijonarju do odličnega dosežka #video

0,08

termometer

Ministra Mark Boris Andrijanič in dr. Jože Podgoršek sta bila še zadnja tekmovalca v nizu dobrodelnih oddaj kviza Milijonar, kjer so zbirali sredstva za pomoč prizadetim v vojni v Ukrajini. Izkazala sta se z odličnim dosežkom, saj sta za dober namen osvojila pet tisoč evrov.

Ministra sta se pri 12. vprašanju odločila, da ne bosta tvegala z odgovorom in sta se raje poslovila pri zagotovljenem dobitku pet tisoč evrov, ki bo šel v dober namen. Pozneje se je izkazalo, da je bila njuna odločitev pravilna, saj bi bil odgovor, ki sta ga imela v mislih, napačen. Več v zgornjem videu.

Milijonar Planet TV Ministra v Milijonarju razkrila, kaj najraje počneta v prostem času #video

Ministra sta tako prispevala k odličnemu izkupičku iz tokratnih dobrodelnih oddaj Milijonarja. V šestih epizodah so na vroči stol Milijonarja sedli še Tomi Meglič in Alenka Dovžan, Gloria Kotnik in Tim Mastnak, Omar Naber in Matjaž Jelen, Challe Salle in Špela Rogelj, Dejan Krajnc in Ana Žontar Kristanc, Sebastian in Tilen Lotrič, Matevž Šalehar - Hamo in Martin Janežič. Vsi skupaj so zbrali 14.500 evrov.

Gloria Kotnik Sportal Gloria Kotnik bo s svojo olimpijsko bundo pomagala Ukrajini #video

K skupnemu znesku za pomoč Ukrajini so lahko prispevali tudi gledalci s poslanim SMS-sporočilom KARITAS5 ali KARITAS10 na 1919 in s tem darovali pet ali deset evrov. S pomočjo VIP tekmovalcev v Milijonarju in SMS donacij je bilo skupno zbranih 20.660 evrov.

Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Milijonar Planet TV Klic v sili: poglejte, kaj je Miha Šalehar rekel svojemu bratu #video Milijonar Planet TV V 28 letih se tega ni naučil, zdaj mu bo pomagal Godler #video Jure Godler Planet TV Jure Godler poziva: Vsak lahko pomaga po svojih najboljših močeh #video Milijonar Planet TV Pevec ima posebno vez z Ukrajino #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagramTwitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin