SiolNET. Planet TV Milijonar
0,08

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Godler: Challe Salle mi je dal najboljšega! #video

0,08

termometer

Zadnji del nocojšnjega Milijonarja, ki bo na sporedu ob 20. uri, bo spet dobrodelen. Na vroči stol bo sedel pevec Kristjan Crnica - Kikifly, ki je voditelju kviza Juretu Godlerju razkril, kako je dobil svoje umetniško ime.

Kristjan Crnica - Kikifly, ki bo v nocojšnjem Milijonarju na vroči stol sedel za dober namen, je nase najbolj opozoril z nastopom v hrvaškem šovu talentov, kjer je navdušil tudi v velikem finalu, v zadnjem času pa ga vse bolj spoznava tudi slovensko občinstvo. Glasbenik je povedal, da pripravlja tudi svoj prvi glasbeni album.

Tri sestre Planet TV Poglejte, kdo je kdo v novi seriji Tri sestre #foto

V oddaji, ki bo na sporedu nocoj, je voditelja Jureta Godlerja najbolj zanimalo, kako je glasbenik prišel do svojega umetniškega imena Kikifly. "Od kje ljudje tako 'kul' vzdevke dobivate? Jaz sem prosil, da mi dajo en 'kul' vzdevek zame in edini, ki je bil dober, mi ga je dal Challe Salle, ki je rekel Jurex. Še zdaj to uporabljam," se je pošalil voditelj in dodal, da se sam ne more spomniti zares dobrega vzdevka zase.

Milijonar Planet TV Challe Salle je Godlerju predlagal nov vzdevek #video

"Jaz se tudi sam ne bi zares spomnil, če sem iskren. To je v bistvu izumila moja menedžerka, ko smo se vozili na Hrvaško na koncert. In meni je bilo v bistvu zelo všeč, ker me ljudje načeloma poznajo kot Kikija. Kličejo me Kiki. Potem je hotela združiti angleško besedo "dragonfly" (kačji pastir, pevec ga ima vtetoviranega na prsih, op. p.) v moje umetniško ime in tako je nastal Kikifly. Več v zgornjem videu.

Kolo sreče Planet TV Eksplozija veselja v Kolesu sreče: tekmovalka osvojila glavno nagrado! #video

Kristjan Crnica - Kikifly bo tokrat zbiral denar za šolo Lila, ki deluje po načelih vzgoje za življenje. Kako uspešen je bil, preverite v nocojšnji oddaji.

Kviz Milijonar je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu. Satirična oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem pa bo odslej na sporedu že ob 21.20. Ne zamudite!

Tri sestre Planet TV Lepa igralka je ob branju tega scenarija zajokala Kolo sreče Planet TV Pet dni po infarktu je že stal na odru #video Planet TV Planet TV Dobitnica avtomobila je učiteljica, ki odhaja na prvo vožnjo na... #video Kolo sreče Planet TV Priljubljena voditeljica je bila tudi pevka: posnela je celo glasbeni album #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin