SiolNET. Planet TV Leta štejejo
1,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Leta štejejo

Ste vedeli, da ima naša pevka toliko bratov in sester? #video

1,06

termometer

V oddaji Leta štejejo, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45 na Planetu, se bosta v ocenjevanju let neznancev preizkusila pevka Neisha in igralec Uroš Smolej, ki bosta voditelju Klemnu Bučanu o sebi razkrila tudi kaj, česar gledalci še ne vedo.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite svojo družino na enega najbolj priljubljenih kvizov na svetu!

Pevke Neishe in igralca Uroša Smoleja ni treba posebej predstavljati. Vseeno pa je Klemen Bučan o svojih nocojšnjih gostih izbrskal nekaj zanimivih podatkov. Neisha se z glasbo ukvarja od rane mladosti, saj je klavir začela igrati že pri štirih letih. 

Leta štejejo Planet TV Zabavni par v oddaji Leta štejejo ostal brez dobitka #video

Povedala je tudi, da prihaja iz družine s šestimi otroki, ona je četrta po vrsti, ima še tri brate in dve sestri. "Sindrom srednjega otroka imam," se je pošalila Neisha in dodala: "To je fino. Prijatelje imaš doma. Trije fantje, tri dekleta, tako da smo vedno pripravljeni na boj."

Razkrila je še, da ima doma dve mački. Ob tem je Klemen priznal, da se te vrste domačih ljubljenčkov malce boji, medtem ko je Uroš dodal, da je na mačke alergičen. Priznala je še, da obožuje ocvrt sir, čeprav se mu izogiba. Več v zgornjem videu.

Pri Črnem Petru Planet TV Nori glasbeno-plesni večer v oddaji Pri Črnem Petru

Kako uspešna bosta v kvizu Leta štejejo Uroš Smolej in Neisha, preverite nocoj na Planetu.

Kviz Leta štejejo je na sporedu vsak četrtek in petek ob 19.45 na Planetu. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Poroka na prvi pogled Planet TV Hvalil se je s svojimi posteljnimi veščinami, a vsi njegovim besedam ne verjamejo #video Milijonar Planet TV Tovornjak z dobrinami Planeta že na poti v Ukrajino #video Poroka na prvi pogled Planet TV Andraž vendarle priznal, da ga je Kate res zmasirala #video  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin