Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 2. 2023,
8.00

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

Natisni članek

Nataša Naneva Kolo sreče Klemen Bučan Planet TV

Petek, 10. 2. 2023, 8.00

1 leto, 2 meseca

Kolo sreče

Voditelj kviza Kolo sreče je razkril, kdaj bo poroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,18

V ponedeljek, 13. februarja, ob 20. uri si boste na Planetu lahko ogledali prvo epizodo kviza Kolo sreče, ki je navduševal generacije. V voditeljski vlogi bo vedno zabavni Klemen Bučan, ki nam je razkril, kdaj bo svojo dolgoletno izbranko popeljal pred oltar.

Kolo sreče
Planet TV Kolo sreče se bo prvič zavrtelo že v ponedeljek!

Voditelj kviza Kolo sreče, ki ga bomo od 13. februarja, lahko spremljali na Planetu, je leto 2022 končal v romantičnem vzdušju. Odločil se je namreč, da bo svojo dolgoletno partnerico Lejlo prosil za roko. Takrat nam je kot zabavno zanimivost razkril, da je na notranjo stran zaročnega prstana dal vgravirati napis "Končno Bučan".

Poroka na prvi pogled
Planet TV Poroka na prvi pogled prvič na sporedu že nocoj!

In ker zaroki navadno sledi poroka, nas je zanimalo, kdaj bo na sporedu ta veseli dan. "Več kmalu (smeh, op. p.). Načrtujem poleti. Bomo videli, kako bo. Ni še datuma, ni lokacije, pa tudi takrat, ko bosta znana, verjetno tega ne bom javno razlagal. Vsaj ne pred poroko (smeh, op. p.).

Nataša Naneva
Planet TV "Že dlje časa razmišljam o tem" #video

Še preden pa se bo Klemen Bučan, ki mu energije nikoli ne zmanjka, lahko začel ukvarjati s pripravami na poroko, ga čaka še kar nekaj zanimivih projektov.

Klemen Bučan nas bo odslej zabaval v kvizu Kolo sreče na Planetu. | Foto: Planet TV Klemen Bučan nas bo odslej zabaval v kvizu Kolo sreče na Planetu. Foto: Planet TV

Od ponedeljka do srede ga bomo odslej na Planetu lahko spremljali v kvizu Kolo sreče, v katerem se mu bo kot sovoditeljica pridružila Nataša Naneva. "Moram reči, da komaj čakam, da pokažemo, kaj smo posneli," je povedal voditelj, ki ga med tednom med 6. uro in 10. uro zjutraj lahko poslušate tudi v KUL jutru na Radiu Ekspres.

Kolo sreče
Planet TV Že v prvi oddaji je priljubljeni voditelj doživel šok: tekmovalka ga je vrgla po tleh #video

"Imam tudi veliko stand up nastopov po vsej Sloveniji. Če koga zanima, kdaj in kje, je najbolje, da mi začne slediti na družbenih omrežjih, kjer redno objavljam datume in lokacije," je še povedal voditelj mnogih talentov.

Kolo sreče boste lahko na Planetu spremljali od ponedeljka do srede ob 20. uri, prvič že v ponedeljek, 13. februarja! Že v nedeljo, 12. februarja, ob 21. uri, si boste na Planetu lahko ogledali prvi del druge sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Planet TV
Planet TV Zaroka v Grčiji je odpadla zaradi dinozavra #video
Poroka na drugi pogled
Planet TV To so komentatorji Poroke na prvi pogled
Klemen Bučan in Nataša Naneva
Planet TV Kolo sreče bosta zavrtela Klemen Bučan in Nataša Naneva
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, InstagramTwitter in YouTube.  
Ne spreglejte