Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 2. 2023,
18.55

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62

Natisni članek

Nataša Naneva Klemen Bučan Kolo sreče Planet TV

Torek, 7. 2. 2023, 18.55

1 leto, 2 meseca

Kolo sreče

Kolo sreče se bo prvič zavrtelo že v ponedeljek!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,62

Potem ko si boste na Planetu v nedeljo, 12. februarja, lahko ogledali prvi del dolgo pričakovane druge sezone šova Poroke na prvi pogled, se nam v ponedeljek, 13. februarja, na Planetu obeta še ena novost, saj bo prvič na sporedu tudi kviz Kolo sreče!

Klemen Bučan in Nataša Naneva
Planet TV Kolo sreče bosta zavrtela Klemen Bučan in Nataša Naneva

Že v ponedeljek, 13. februarja, bomo ob 20. uri prvič zavrteli Kolo sreče! Klemen Bučan in Nataša Naneva bosta za zabavno druženje ob legendarni igri poskrbela od ponedeljka do srede ob 20. uri.

Kolo sreče
Planet TV "Obljubim, da se boste ob gledanju oddaje zelo zabavali!"

V prvi oddaji bo ena od tekmovalk tudi judoistka, ki se lahko med drugim pohvali tudi z zlato in srebrno olimpijsko kolajno, Tina Trstenjak, ki jo bomo tokrat namesto v kimonu videli v visokih petah in krilu.

Komu od treh tekmovalcev bo sreča v prvi oddaji najbolj naklonjena? | Foto: Planet TV Komu od treh tekmovalcev bo sreča v prvi oddaji najbolj naklonjena? Foto: Planet TV

Da z olimpijko vseeno ne dobro češenj zobati, je spoznal tudi Klemen Bučan, ki se je po srečanju z njo hitro znašel na tleh. "Sicer se s Tino že poznava in ve, da imam rumen pas v judu, kar pomeni, da znam pasti, ampak vseeno si nisem mislil, da bom v kakšni oddaji dobesedno padel dol," je v smehu povedal voditelj.

Voditelj Klemen Bučan se je nepričakovano znašel na tleh že v prvi oddaji. | Foto: Planet TV Voditelj Klemen Bučan se je nepričakovano znašel na tleh že v prvi oddaji. Foto: Planet TV

V drugi oddaji, ki bo na Planetu v torek ob 20. uri, se bo v vrtenju kolesa sreče in ugibanju besed preizkusila tudi pevka Nuša Derenda, Klemen in Nataša pa bosta znova poskrbela tudi za smeh.

Kolo sreče
Planet TV Že v prvi oddaji je priljubljeni voditelj doživel šok: tekmovalka ga je vrgla po tleh #video

V tretji oddaji, ki bo na Planetu v sredo prav tako ob 20. uri, bosta med tremi tekmovalci tudi pevec Sebastian in priljubljeni tekmovalec iz prve sezone Exatlona Alen Lamper. Tekmovalnosti zato verjetno tudi tokrat ne bo manjkalo.

Tekmovalce v oddaji čakajo bogate nagrade. Potegovali se bodo tudi za avtomobil. | Foto: Planet TV Tekmovalce v oddaji čakajo bogate nagrade. Potegovali se bodo tudi za avtomobil. Foto: Planet TV

Kviz Milijonar bo odslej na sporedu ob sobotah, na Planetu pa se bomo z voditeljem Juretom Godlerjem in tekmovalci na vročem stolu znova družili 18. februarja ob 20. uri.

Natašine droži
Trendi Voditeljica šova Kolo sreče navdušuje tudi s peko
Kolo sreče boste lahko na Planetu spremljali od ponedeljka do srede ob 20. uri, prvič že v ponedeljek, 13. februarja! Že v nedeljo, 12. februarja, ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali prvi del druge sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled.

Poroka na drugi pogled
Planet TV To so komentatorji Poroke na prvi pogled
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV To so slovenske neveste druge sezone ljubezenskega eksperimenta #foto
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Spoznajte slovenske ženine druge sezone šova Poroka na prvi pogled #foto
 
Zamujene epizode in druge ekskluzivne vsebine si lahko ogledate tudi na Planeteka.si. Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih Facebook, InstagramTwitter in YouTube.    
Ne spreglejte