Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 1. 2021,
12.08

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

Doc - v dobrih rokah Planet TV

Petek, 22. 1. 2021, 12.08

3 leta, 3 mesece

Doc – v dobrih rokah

Tudi njegovi otroci sovražijo lik, ki ga igra #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Ob četrtkih in petkih lahko ob 19.45 na Planetu spremljate italijansko zdravniško serijo Doc - v dobrih rokah, ki navdušuje gledalce širom po svetu. Negativca v seriji igra italijanski igralec Raffaele Esposito, ki je priznal, da njegov lik sovražita celo sinova, in razkril, da je bil njegov oče nekaj časa sodelavec Pierdenteja Picconija, resničnega zdravnika, ki je bil navdih za to uspešno serijo.

Kdo si ti?
Planet TV Klemen Slakonja bi si želel videti njegovo preobrazbo #video

Pokvarjen, hladen v odnosu do pacientov in pripravljen narediti vse, da bi skril svoja slaba dejanja. Takšen je Marco Sardoni, lik, ki ga v seriji Doc - v dobrih rokah upodablja igralec Raffaele Esposito. Zato ni čudno, da med gledalci serije ni preveč priljubljen, 61-letni igralec pa je priznal, da lik sovražita celo njegova dva sinova.

Doc – v dobrih rokah | Foto:

"Tudi moja otroka sovražita Sardonija. Ko se stuširam in si počešem lase, kot jih ima moj lik v seriji, mi rečeta, da sem videti kot tisti slabi zdravnik. Prav zares jima ni všeč," je povedal in dodal, da je po njegovem mnenju vloga negativca v zgodbi vseeno zelo pomembna, saj vpliva na to, kako gledalci doživljajo glavnega junaka.

"Tudi Muhammad Ali je za dvoboj stoletja potreboval Georgea Foremana. Če bi se pomeril z mojo teto, ne bi bilo enako," je dejal v smehu.

Planet TV
Planet TV Italijanska misica, ki zdaj navdušuje v priljubljeni seriji #foto

Luca Argentero kot Andrea Fanti in Raffaele Esposito kot Marco Sardoni v seriji Doc - v dobrih rokah:

Veliko negativnih komentarjev se o njegovem liku pojavlja tudi na družbenih omrežjih, vendar igralec pravi, da se s tem ne obremenjuje.

"Lahko rečem, da je zabavno, ko ljudje ne znajo ločiti televizijskega lika od igralca. Hvala bogu nisem prisoten na družbenih omrežjih niti nimam najsodobnejšega telefona, in tega tudi ne pogrešam. Zelo dejavna na teh omrežjih pa je moja sestra, ki se zelo naslaja ob tem, ko mi bere, kaj vse se piše o mojem liku."

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Priljubljena igralka po nesreči skoraj ostala hroma #video

Sicer pa je igralec tudi v resničnem življenju povezan z zdravnikom, ki je navdihnil zgodbo serije. "Tega nihče ni vedel, toda moj oče je delal v bolnišnici in je bil nekaj časa sodelavec Pierdanteja Piccionija, zato se spomni prometne nesreče, zaradi katere je izgubil spomin."

Zgodbo serije je namreč navdihnil resnični primer primarija, ki je leta 2013 doživel prometno nesrečo in se iz kome zbudil z možganskimi poškodbami, zaradi katerih je iz spomina izgubil 12-letno obdobje pred nesrečo. Zadnji dogodek, ki se ga je spomnil, je bil sinov osmi rojstni dan, ko se je zbudil iz kome, pa je bil sin Tommaso star že 20 let.

Doc - v dobrih rokah
Planet TV Resnična zgodba o zdravniku, ki je izgubil spomin - in dobil svojo serijo
Zdravniško serijo Doc  v dobrih rokah lahko na Planetu spremljate ob četrtkih in petkih ob 19.45, v soboto ob 19.45 pa ne zamudite odbite komedije Naravnost fantastično.

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Igralca je prizor tako šokiral, da je skoraj omedlel #video
Kdo si ti?
Planet TV Phil Collins je temu Slovencu med intervjujem zaupal svoje strahove #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  

 

Ne spreglejte