Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 1. 2021,
8.09

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

Natisni članek

Doc - v dobrih rokah Planet TV

Sreda, 20. 1. 2021, 8.09

3 leta, 3 mesece

Doc – v dobrih rokah

Priljubljena igralka po nesreči skoraj ostala hroma #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,11

Ob četrtkih in petkih ob 19.45 lahko na Planetu spremljate odlično zdravniško serijo Doc - v dobrih rokah, v kateri navdušuje tudi priljubljena italijanska igralka Matilde Gioli, katere življenje bi lahko bilo zaradi nesreče pri 16 letih precej drugačno, kot je danes.

Planet TV Magazinska oddaja z Gajo Prestor vsako nedeljo

Matilde Gioli, ki jo v seriji spremljamo v vlogi zdravnice Giulie Giordano, je tudi v zasebnem življenju močno povezana s tem poklicem. Njene otroške sanje so bile, da bi postala zdravnica, kasneje je na univerzi celo opravljala sprejemne izpite, toda neuspešno. Pri 16 letih pa je zaradi hude poškodbe, zaradi katere bi lahko ostala tudi paralizirana, bila primorana kar nekaj časa preživeti po bolnišnicah.

"Ko sem imela 16 let, sem bila na študijskih počitnicah v Londonu in šli smo plavat v bazen. Tam je bil tudi fant, ki je ravno skočil z odskočne deske in mi s svojimi približno 90 kilogrami pristal na hrbtu. Pri tem mi je poškodoval pet vretenc," je nesrečo opisala igralka. Zdravniki so se nekaj časa bali, da sploh ne bo več hodila. 

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Lepa igralka je najprej želela postati zdravnica #foto

Naslednje štiri mesece je Matilde preživela v bolnišnici v Angliji, nato pa je bila še približno dva meseca priklenjena na svojo posteljo doma v Italiji. Do popolnega okrevanja je prišla šele dve leti kasneje, v tem času pa je morala nositi težak kovinski steznik in biti zelo pazljiva. Že trenutek neprevidnosti bi lahko bil usoden.

Da zdaj ne čuti nobenih posledic, se lahko zahvali ljubezni do športa - ukvarjala se je tudi s sinhronim plavanjem - in svoji družini, ki ji je ves čas okrevanja nudila potrebno oporo. Huda poškodba je le še slab spomin, o čemer priča tudi dejstvo, da proste trenutke zdaj najraje izkoristi za jahanje konj.

Zdravniško serijo Doc  v dobrih rokah, v kateri blesti tudi Matilde Gioli, lahko na Planetu spremljate ob četrtkih in petkih ob 19.45. Kmalu pa na Planet prihaja šov vseh šovov Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga bo vodil Klemen Slakonja.

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Igralec razkril: Ne bi bil zdravnik, tudi če bi me mučili
Kdo si ti?
Planet TV Zvezdana Mlakar: To je kot moj novi otrok #video
Kdo si ti?
Planet TV Slovenski oblikovalec, ki je prehitel tudi dvojec Dolce & Gabbana #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte