Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 1. 2021,
8.15

Osveženo pred

3 leta, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Planet TV Doc - v dobrih rokah

Petek, 15. 1. 2021, 8.15

3 leta, 3 mesece

Doc - v dobrih rokah

Lepa igralka je najprej želela postati zdravnica #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Ob četrtkih in petkih lahko ob 19.45 na Planetu spremljate odlično zdravniško serijo Doc – v dobrih rokah, v kateri igra tudi lepa italijanska igralka Matilde Gioli. Milančanka, ki na družbenih omrežjih brez težav pokaže tudi nekaj gole kože, je razkrila, da si je v preteklosti želela postati zdravnica.

Doc - v dobrih rokah
Planet TV Resnična zgodba o zdravniku, ki je izgubil spomin - in dobil svojo serijo

Enaintridesetletna Matilde Gioli v seriji igra zdravnico Giulio Giordano in prav zaradi te vloge je postala izjemno priljubljena med gledalci, pa čeprav ima za sabo že kar nekaj filmskih in televizijskih projektov. S to serijo pa so se ji po svoje uresničile tudi otroške sanje.

Strastna navijačica nogometnega kluba Inter iz Milana je nameč razkrila, da je že kot otrok sanjala, da bi postala zdravnica. "Na univerzi sem celo opravljala sprejemne izpite, vendar pri tem nisem bila uspešna," je povedala. Pot jo pozneje vodila v igralske vode.

In kakšna je Matilde v prostem času? "Takoj ko končam s snemanjem, se vrnem iz Rima domov v Milano. Zelo sem navezana na svoje korenine, svoje mesto, družino in prijatelje. Navdušujem se nad živalmi in športom. Že nekaj let imam konja in vedno, ko imam kaj prostega časa, grem jahat."

Klemen Slakonja
Planet TV Voditelj šova v maskah je Klemen Slakonja!

"Rada tudi kuham in organiziram večerje. Zelo sem povezana z bratoma in sestro. Družina me je vedno podpirala na moji poti, vendar z veliko treznosti in brez pretiranega navdušenja. Doma tudi sicer ni posebnega zanimanja za mojo slavo in uspeh. Zanje je to samo moj poklic," je razkrila.

Igralka se lahko pohvali, da je zelo priljubljen tudi njen profil na Instagramu, kjer ima že več kot 300 tisoč sledilcev. Ob njenih objavah lahko oboževalci dobijo nekaj vpogleda v njeno zasebno življenje, občasno pa njihovo domišljijo razburka tudi s kakšno fotografijo, na kateri je videti nekaj več gole kože.

Zdravniško serijo Doc  v dobrih rokah lahko na Planetu spremljate ob četrtkih in petkih ob 19.45. Kmalu pa na Planet prihaja šov vseh šovov Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki ga bo vodil Klemen Slakonja.

Doc – v dobrih rokah
Planet TV Igralec razkril: Ne bi bil zdravnik, tudi če bi me mučili
Kdo si ti
Planet TV To sta zvezdniški ekipi, ob katerih bodo padale maske
Doc – v dobrih rokah
Planet TV Igralca je prizor tako šokiral, da je skoraj omedlel #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte