Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 1. 2021,
12.33

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

1

Natisni članek

Miha Hercog Milan Gačanovič Mimi Inhof Jasna Kuljaj Saša Lendero Zvezdana Mlakar Kdo si ti? Planet TV

Sreda, 13. 1. 2021, 12.33

3 leta, 2 meseca

Kdo si ti? Zvezde pod masko

To sta zvezdniški ekipi, ob katerih bodo padale maske

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,68

1

V oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko, najbolj nestrpno pričakovanem šovu te pomladi, bo na odru nastopilo 20 znanih Slovencev in Slovenk, ki pa bodo zamaskirani. Kdo se skriva pod masko, bosta skupaj z gledalci ugibali dve zvezdniški ekipi. Kdo bo v ekipi s kom? Preverite!

Klemen Slakonja
Planet TV Voditelj šova v maskah je Klemen Slakonja!

Najbolj odbit šov v maskah, ki kmalu prihaja na Planet, bo vodil Klemen Slakonja, o tem, kdo se skriva pod maskami, pa bosta ugibali dve zvezdniški ekipi, ki ju sestavljajo Miha Hercog, Jasna Kuljaj, Zvezdana Mlakar, Milan Gačanovič - Gacho, Saša Lendero in Mimi Inhof. Na velikem odru bodo v maskah nastopali znani Slovenci in Slovenke, za kakšen namig pa bo poskrbela tudi katera od njihovih sposobnosti ali značilnosti, po katerih so razpoznavni v Sloveniji.

Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po svoji izbiri.

Eno zvezdniško ekipo v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko sestavljajo Milan Gačanovič - Gacho, Saša Lendero in Mimi Inhof ... | Foto: Eno zvezdniško ekipo v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko sestavljajo Milan Gačanovič - Gacho, Saša Lendero in Mimi Inhof ...

Eno ekipo ugibajočih sestavljajo priljubljena pevka Saša Lendero, oblikovalec, stilist in vizažist Milan Gačanovič - Gacho ter Mimi Inhof, fotograf, novinar in eden od najbolj zavzetih obiskovalcev glasbenih koncertov v Sloveniji.

"Gib razkrije marsikaj"

Pri prepoznavanju oseb pod masko jim bo največ pomagala telesna govorica, meni Saša, ki upa, da bo na odru nastopil tudi kdo, ki ga bolje pozna. Tudi Milan Gačanovič bo poleg glasu najbolj pozoren na gib: "Po gibu hitro spoznaš, ali gre za žensko ali moškega. Po gibu tudi hitro spoznaš, ali je plesalec ali pevec. Mislim, da bo gib razkril marsikaj." Pomembna je tudi energija, dodaja Mimi Inhof, ki verjame, da je s takšno ekipo dobra energija že zagotovljena.

... drugo pa Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog. | Foto: ... drugo pa Zvezdana Mlakar, Jasna Kuljaj in Miha Hercog.

Druga ekipa, ki bo ugibala, kdo se skriva pod masko, so prekaljena televizijka in voditeljica oddaje Pri Črnem Petru Jasna Kuljaj, igralka Zvezdana Mlakar in glasbeni producent Miha Hercog.

Verjame, da bo huda nasprotnica

"Zelo sem vznemirjena, ta oddaja se mi zdi taka luštna igrica, ki nagovarja nekaj bistvenega – kaj je zunaj in kaj je znotraj. To me je vedno zanimalo," pravi Zvezdana Mlakar. Medtem ko je sama sodelovala že pri več televizijskih projektih, pa bo oddaja Kdo si ti? Zvezde pod masko novo doživetje ne le za Miho Hercoga, ampak predvsem za gledalce, saj gre za povsem nov format oddaje: "To je nekaj, česar na naših zaslonih še bilo!"

"Glede na to, da bomo tekmovali, verjamem, da bom kar hud nasprotnik," medtem obljublja Jasna Kuljaj, ki meni, da slovensko medijsko sceno pozna precej dobro in bo zato hitro ugotovila, kdo se skriva pod masko.

Šov vseh šovov KDO SI TI? ZVEZDE POD MASKO kmalu prihaja na Planet!
kdo si ti?
Planet TV Jasna Kuljaj se prav nič ne boji Saše Lendero, boji pa se njega #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

 

Ne spreglejte