Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 6. 2023,
11.44

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

Natisni članek

Franko Bajc Kataya Andreja Košir Miha Hercog Damjan Murko kuhanje kuharska oddaja Jutro na Planetu Riba, raca, rak Planet TV

Ponedeljek, 12. 6. 2023, 11.44

10 mesecev, 2 tedna

Jutro na Planetu

Murko z razlogom ne sedi s Katayo #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,46

Nova družba znanih Slovencev ta teden kuha v oddaji Riba Raca Rak. Večji del zasedbe se nam je pridružil v oddaji Jutro na Planetu. Iz prve roke smo izvedeli, kako se za štedilnikom znajde štajerski slavček Damjan Murko.

Riba, raca, rak
Planet TV To so znani, ki bodo tokrat kuhali v oddaji Riba, raca, rak

Če ste mislili, da jih poznate, boste ta teden v oddaji Riba, raca, rak izvedeli marsikaj novega o naših petih znanih Slovencih in Slovenkah. Štirje izmed tistih, ki bodo ta teden kuhali in okušali jedi, so se nam to jutro pridružili v oddaji Jutro na Planetu. Z nami so bili Andreja Košir, Kataya, Damjan Murko in Miha Hercog, manjkal pa je Franko Bajc. 

Jutro na Planetu | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Čeprav jih javnost sicer pozna, bomo ta teden prav o vsakem izvedeli nekaj novega. Mihova druga ljubezen poleg glasbe je fotografija, Damjan je po poklicu slaščičar, Kataya piše že drugo diplomo, Andreja pa poleg športa rada tudi prepeva, Franko Bajc je izdal že tri zgoščenke, saj je bobnar. 

In tudi ta teden so se znani spoznavali med seboj. Damjan je malce v šali dejal, da je sprva celo moral na spletu preveriti, kdo sploh je Kataya, a prav ona mu je povzročila največ sivih las, saj sta se v istem prostoru naenkrat znašli dve divi. Pevka pravi, da ni izbirčna pri hrani, kot so rekli preostali, ampak enostavno ve, kaj želi. Damjan pa je opozoril, da je tudi pri drugih stvareh zahtevna. Kataya ne odobrava klasičnega razmišljanja, obeda z več hodi. "Tega enostavno ne razumem, zakaj juha, glavna jed ter sladica? Sladice sovražim," pravi. Edino vino zanjo je rdeče, Andreja pa raje pije belega, tako da bo prav zanimivo, s čim ji bo postregla nocoj.

Jutri je na vrsti Miha, ki pa bo na pomoč poklical sestro in očeta. Miha je najbližje kuhi, ko naroči dostavo na dom. Damjan Murko pravi, da se poznata že skoraj 20 let, pa mu je do zdaj skuhal le kavo in kupil burek.

Vsi obljubljajo veliko zabave, petja, v enem večeru se bodo sprehodili celo po rdeči preprogi. Ker so snemanja včasih naporna, pa se bo eden od njih celo čustveno zlomil in zjokal. Več pa v zgornjem videu.

Jutri v oddaji Jutro na Planetu ne zamudite: z Darjo Končarevič bomo pripravljali zelenjavne priloge za k žaru. Izveste izvirne recepte iz njene bogate shrambe kulinaričnih idej. Pokažemo tudi, kako v lonce zasadite vrsto malih snack paprik, ki jih lahko vzgojite tudi na domačem balkonu. Ob 8. uri na Planetu. 
Jutro na Planetu
Planet TV Pevka Alya pričakuje novega družinskega člana #video
Riba, raca, rak
Planet TV Tako je kurja črevca pripravila Tanja Ribič #video
Jutro na Planetu
Planet TV Še ne veste, kam na počitnice? Za vas imamo rešitev! #video
 
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte