Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 6. 2023,
8.10

Osveženo pred

10 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Natisni članek

Damjan Murko Andreja Košir Franko Bajc Kataya Riba, raca, rak Miha Hercog Planet TV

Nedelja, 11. 6. 2023, 8.10

10 mesecev, 4 tedne

To so znani, ki bodo tokrat kuhali v oddaji Riba, raca, rak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,64

Nov teden oddaje Riba, raca, rak prinaša nova kuharska presenečenja ter kuharje in kuharice, ki jih poznamo z drugih področij, tokrat pa nas bodo skušali navdušiti s svojimi kulinaričnimi sposobnostmi in pogostitvami. V svoje kuhinje nas bodo od ponedeljka do petka ob 20. uri povabili Damjan Murko, Kataya, Miha Hercog ter exatlonovca Andreja Košir in Franko Bajc.

Že v ponedeljek ob 20. uri se bo v pripravi in postrežbi predjedi, glavne jedi ter sladice najprej preizkusila pevka Kataya, ki kot prva kuharica v novi skupini ne bo vedela, koga sploh lahko pričakuje na večerji. Presenečenje, ko se bodo na vhodu pojavili Miha, Franko, Damjan in Andreja, bo popolno! A tedna ne bo zaznamovalo le druženje ob večerjah, ampak tudi različna mnenja glede hrane, ki bodo poskrbela, da bo na marsikaterem druženju malce prevroče in da se bo med dvema gostoma precej iskrilo.

Riba, raca, rak | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Največji izziv tokrat morda čaka glasbenega producenta Miho Hercoga, ki mu kuha ne leži kaj preveč, zato bo na pomoč poklical sestro. Prav nasprotno pa se bo izkazala Andreja Košir, najbolj navdihujoča tekmovalka druge sezone Exatlona, ki bo blestela tako v vlogi kuharice kot gostiteljice. In če ste mislili, da Franko Bajc morda vsaj kuhe ne obvlada, ste se motili, saj je zmagovalec prve sezone Exatlona pravi gurman, gostom pa bo razkazal tudi svojo vinsko klet, medtem ko bo njegov brat zaigral na kitaro.

V povsem novi luči bomo videli tudi Damjana Murka, čigar večerja bo res nekaj posebnega, celoten večer pa bo zaznamoval s svojim slogom. Gostom bo že na vhodu v domovanje "štajerskega slavčka" jasno, da bo večer drugačen, kot smo jih bili v oddaji Riba, raca, rak vajeni doslej.

Riba, raca, rak | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

V oddaji Riba, raca, rak morajo znani obrazi večerjo s tremi hodi pripraviti v treh urah, radijec Klemen Bunderla pa jim naloži še poseben izziv, ki včasih povzroča več, drugič manj preglavic, vsekakor pa veliko smeha. Podvige v kuhinji komentira simpatična kulinarična strokovnjakinja Darja Končarevič, ki pogosto izda tudi kakšen zelo koristen kuharski nasvet.

Kulinarična oddaja Riba, raca, rak je na Planetu od ponedeljka do petka ob 20. uri.
Zapeljivec
Planet TV Na Planetu nova, vroča turška serija Zapeljivec
Riba, racam rak
Planet TV Vas zanima, kako pripraviti božansko dobro sladico? #recept
Yali Capkini
Planet TV Igralka tega svojemu bivšemu ni mogla odpustiti
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte