Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 12. 2022,
12.46

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

Igor Krmelj Suzana Kozel Manja Stević Jutro na Planetu Planet TV

Sreda, 28. 12. 2022, 12.46

1 leto, 3 mesece

Jutro na Planetu

To so junaki leta 2022 #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Praznična jutra oddaje Jutro na Planetu smo v tem tednu začeli z zgodbami naših junakov. Oddaja je bila posvečena ljudem, ki so vedno pomagali in še pomagajo drugim. Od dobrodelnih ustanov, posameznikov, znanih osebnosti do gasilcev. Tudi jutri smo z vami, oddaja Jutro na Planetu je na sporedu ob 8. uri na Planetu. 

Jutro na Planetu
Planet TV Voditelju je uspelo, a le pod budnim očesom tašče #video

V oddaji Jutro na Planetu smo gostili ljudi, ki stopijo v osredje takrat, ko je ljudem najtežje. Ki jih premakne osebna človeška stiska in so s svojim sočutnim delovanjem pripravljeni prispevati za skupno dobro naše družbe. Spomnili smo se trenutkov, ko je bila pozornost države usmerjena v reševanje najhujše naravne katastrofe tega leta. Govorimo o gasilskih in reševalskih enotah. Tudi to so junaki leta. Junaki leta pa so tudi tisti, ki se zmorejo sami prebiti skozi svoje osebne preizkušnje. V studiu smo gostili borki, ki sta premagali svojo bolezen in navdihnili gledalce ter tudi ustvarjalce naše oddaje.

V tem mesecu se veliko govori o dobrodelnosti, vsi se oziramo nazaj v leto in razmišljamo, kaj smo komu dobrega storili, in se sprašujemo, ali bi lahko storili več. A dobrodelnost ne sme nadomeščati socialne države, morala bi biti njena pomočnica. Lani je več kot 650 tisoč ljudi iskalo pomoč pri humanitarnih organizacijah. 

Slovenija ima svoje junake. Naša prva gosta sta v središču pozornosti takrat, ko se dogajajo spremembe. A kadar je vanju usmerjena medijska luč, se hkrati kaže tudi kruta resničnost naše družbe. Leta 2022 smo in ljudje živijo ob pomanjkanju osnovnih dobrin. Neizpolnjene potrebe po hrani, oblekah, šolskih potrebščinah, fizični varnosti in vsem, kar človek potrebuje za to, da lahko živi dostojno življenje. Tudi to je resničnost naše Slovenije. Z nami sta bila ustanoviteljica dobrodelnega sklada Anina zvezdica Ana Lukner Roljič in človek, ki s svojim potom pomaga otrokom iz socialno šibkih družin, Miha Deželak. 

Tudi jutri smo z vami, oddaja Jutro na Planetu je na sporedu ob 8. uri na Planetu. Osrednja tema naše oddaje bo družina. Spoznali bomo nekaj slovenskih družin, ki so vsaka na svoj način posebne. V tem prazničnem obdobju pa bomo tudi malo čarali in se naučili kakšnega čarovniškega trika.
Jutro na Planetu
Planet TV "V ponos mi je, da ga lahko pokažem" #video
Jutro na Planetu
Planet TV Za Manjo Stevič je dan pred božičem prav poseben #video
Jutro na Planetu
Planet TV Prvič k polnočnici v njihovi družbi #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si     
Ne spreglejte