SiolNET. Planet TV Gasilci
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Pred nami je finalna oddaja Gasilci #video

0,02

termometer

Začelo se je s sedmimi prostovoljnimi društvi, ostali sta le še najboljši dve. Finalna oddaja Gasilci bo na sporedu že ta petek ob 20. uri na Planetu. Kdo bo osvojil donacijo v višini 30 tisoč evrov in prestižno zlato čelado?

Gasilci Planet TV Vam bodo gasilci letos lahko prinesli koledar?

Ali že imate svojega favorita? Petek se že bliža, konkurenca pa je močna, saj se bosta v finalni oddaji Gasilci spopadla PGD Leskovec in PGD Dragatuš. Za njih bodo navijali prav tako njihovi sotekmovalci iz oddaje, ki se finala že veselijo. Vse vas pa z naslednjim videom prav tako vabijo k navijanju in spodbudi.

Gasilci Planet TV "Če zmagamo, gre poveljnik peš iz Zbilj do Leskovca" #video

Obe ekipi sta imeli čas za pripravo taktike in za vajo, saj jih v finalu čakajo nove igre, najtežje do zdaj. Ves trud pa bo poplačan z zlato čelado in donacijo v vrednosti 30 tisoč evrov. Nekateri si želijo obnoviti gasilski dom, drugi bi kupili še zaščitno opremo, v vsakem primeru bo donacija v teh časih, ko jim je korona prekrižala načrte tudi z veselicami in zbiranjem prostovoljnih prispevkov, vsakemu društvu prišla še kako prav.

Gasilci Planet TV Bučne priprave na finale v Dragatušu #video #foto
Veliki finale oddaje Gasilci bo na sporedu v petek, 27. novembra, ob 20. uri na Planetu. Ne zamudite!
  Gasilci Planet TV Nagradna igra: Bi znali priskočiti na pomoč, če zagori obleka na človeku? Gasilci Planet TV Kdo bo prejel donacijo 30 tisoč evrov in ugled? #video #foto Gasilci Planet TV "To je psihološka vojna" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin