SiolNET. Planet TV Gasilci
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Kdo bo prejel donacijo 30 tisoč evrov in ugled? #video #foto

0,12

termometer

V petek ob 20. uri bomo v oddaji Gasilci osvežili spomin na poti do finala. Poškodbe, zdrsi, smeh in solze. Vse to je bilo del velikega gasilskega izziva na Planetu, ki se približuje koncu. Prihodnji petek bo na vrsti veliki finale med PGD Leskovec in PGD Dragatuš.

Gasilci Planet TV Imamo ju! Finalista oddaje Gasilci so določile pomembne štiri sekunde #video

Vse bolj se približujemo finalni oddaji Gasilci. Sedem prostovoljnih društev se je skoraj tri mesece trudilo tudi za lepo nagrado. Cilj oddaje je približati ljudem delo gasilcev. Mi smo jih v minulih oddajah lahko pobliže spoznali ter ugotovili, kdo nam sploh priskoči na pomoč, ko jih potrebujemo, seveda pa jih bomo v oddaji nagradili. Najboljše društvo si bo prislužilo 30 tisoč evrov donacije in zlato čelado. 

Ker je bila oddaja soustvarjena tudi s pomočjo Gasilske Zveze Slovenija, bosta v finalu častna gosta tudi predsednik in poveljnik. Imela bosta tudi pomembno nalogo pri razglasitvi, saj bosta podelila zlato čelado, ki bo krasila gasilski dom zmagovalca.

Gasilci Planet TV Najhitrejši do zdaj že na poti v finale #video

Zlato čelada bosta podelila predsednik GZS Janko Cerkvenik (levo) in poveljnik GZS Franci Petek. (desno) Zlato čelada bosta podelila predsednik GZS Janko Cerkvenik (levo) in poveljnik GZS Franci Petek. (desno) Foto: Blaž Vatovec Zlato čelado lahko na snemanju le opazujemo, verjetno pa si jo vsak gasilec želi imeti kot častni pokal v svoji vitrini. Tudi zanjo se bodo imeli možnost potegovati PGD Leskovec in PGD Dragatuš. Bodite z nami!

Ne zamudite oddaje Gasilci v petek ob 20.uri na Planetu, naslednji teden pa je na sporedu že VELIKI FINALE!
Gasilci Planet TV Kako so povezani učiteljica matematike in gasilci? #video Gasilci Planet TV Voditeljica pogreša druženja, a se trenutno ukvarja s tem #foto Gasilci Planet TV "Na poligonu si to lahko privoščimo, na pravi intervenciji ne" #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin