SiolNET. Planet TV Gasilci
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Ognjena Eva Cimbola bi pred požarom rešila te stvari

0,63

termometer

Kaj bi vi rešili pred požarom? V hipu, ko zagori, se seveda odzovemo različno, zato takrat ne razmišljamo vedno razsodno. In če bi lahko rešili le tri stvari pred ognjenimi zublji, veste, kaj bi vzeli na varno?

Eva Cimbola Planet TV Eva Cimbola: Takoj bi šla še enkrat v porodno sobo!

Voditeljica oddaje Gasilci Eva Cimbola pomoči gasilcev zaenkrat še ni potrebovala, jih pa zelo ceni in spoštuje. A bolje preventiva, kot kurativa pravijo, zato se o praktičnih nasvetih uči iz prve roke kar na snemanju oddaje. Mi pa smo jo vprašali, če bi pri njej res zagorelo, katere tri stvari bi rešila (od domnevi, da je družina na varnem)?

Eva in Ronja Eva in Ronja Foto: Instagram "Najprej bi zagotovo poiskala denarnico z vsemi dokumenti, mojimi in Ronjinimi." Eva je mama, zato seveda materinski čut, tudi ko je panika, pride toliko bolj do izraza. Hči Ronja je pred kratkim praznovala tretji rojstni dan, še vedno pa se rada stisne k mamici in jo tudi preseneti z vprašanji: "Bom tudi jaz imela dojenčka? Kako si me rodila? Kaj je to kriza?" Da male radovednice ne bi zeblo in da ne bi prišlo do "krize", je zato Eva na drugo mesto uvrstila oblačila.

Gasilci Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola utihnila sredi oddaje. Kako naprej? #video

"Če bi imela možnost, bi nabrala čim več oblek, da bi imeli sploh kaj oblačil v naslednjih dneh." Na koncu pa se lahko poenotimo. Ko bi zagorelo, bi nas večina pograbila tudi telefon ali računalnik. Tako tudi Eva. "Kar bi mi bilo najbližje," pravi. "Zato ker imam vse pomembne stvari na telefonu in računalniku. Od spominov v obliki fotografij do raznih dokumentov, ki jih potrebujem pri svojem delu, in podobno." Tako Evo Cimbolo kot tudi Marka Potrča ne zamudite vsak petek v oddaji Gasilci.

Gasilci Jager

Gasilci so z vami ob petkih ob 20.uri na Planetu.
Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj pristala na infuziji #foto Pri Črnem Petru Planet TV "Kaj je to?" Voditeljici zgroženi nad obleko #video Gasilci Planet TV Če bi zagorelo, bi Marko Potrč rešil tole  
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin