Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 9. 2020,
13.00

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,34

4

Natisni članek

gasilke gasilci Planet TV

Ponedeljek, 28. 9. 2020, 13.00

3 leta, 6 mesecev

Gasilci

Če bi zagorelo, bi Marko Potrč rešil tole

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,34

4

Kaj pa bi vi rešili, če bi zagorelo pri vas? Marko Potrč, voditelj oddaje Gasilci, nam je zaupal, katere stvari bi izbral on. Med njimi je tudi najbolj priljubljeno prevozno sredstvo v zadnjih dneh v Sloveniji.

Gasilci
Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola utihnila sredi oddaje. Kako naprej? #video

"Nasmeh, ki meji na tistega, ko otrok odpira božična darila, je popolnoma logična posledica. Še posebej zato, ker se z veseljem deklariram kot eden največjih fanov @primozroglic," se glasi eden zadnjih zapisov Marka Potrča na Instagramu. Voditelj oddaje Gasilci je zagrizen športnik, ki ima vedno nasmeh na obrazu, ko sede na kolo.

Zato ne čudi, da je na vprašanje, katere tri stvari bi rešil, če bi doma zagorelo (seveda ob domnevi, da bi bila družina na varnem), odgovoril, da je na prvem mestu vse bolj priljubljeno prevozno sredstvo zadnje dni. "Kolo, ker sem nanj precej navezan in je prilagojeno meni," je dejal Marko.

Nedelje Marko preživi na svojem kolesu in raziskuje lepote domače okolice. | Foto: Instagram & Imdb Nedelje Marko preživi na svojem kolesu in raziskuje lepote domače okolice. Foto: Instagram & Imdb

Ob zmagoslavju Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja, ko se je Slovenija odela v rumeno barvo, pa je Marka doletela posebna čast. Vodil je sprejem debitanta Luke Mezgeca, ko je končal Dirko po Franciji.

Druga stvar, ki bi jo Marko rešil iz ognjenih zubljev, pa je: "Telefon, ker je glavni stik z vsem, kar počnem. Vsi projekti in vse delo gredo najprej skozi telefon." 

"Če imam pred treningom v rokah telefon, gledam načrt treninga. Nisem na Instagramu," je fotografijo komentiral Potrč. | Foto: Instagram "Če imam pred treningom v rokah telefon, gledam načrt treninga. Nisem na Instagramu," je fotografijo komentiral Potrč. Foto: Instagram

Tretja stvar, ki bo jo rešil iz požara, je povsem pričakovano računalnik. Iz podobnega razloga kot telefon, je povedal Marko. Seveda mu želimo, da mu nikoli ne bi bilo treba reševati ničesar in nikogar iz požara, se je pa med snemanjem oddaje Gasilci že naučil, kako pravilno pogasiti požar in kdaj sploh poklicati gasilce (manjši požar doma bi seveda pogasil sam). Marka Potrča in njegovo sovoditeljico Evo Cimbola lahko vsak teden spremljate v oddaji Gasilci.

Gasilci Jager | Foto:

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci
Planet TV Grd padec in zdrava tekmovalnost, to je bil ženski dvoboj gasilk #foto
Gasilci
Planet TV Od iskre do požara v sedmih minutah #video
Gasilci
Planet TV Ekskluzivno vam pokažemo gasilsko zlato čelado #foto
Gasilci
Planet TV Slovenska TV-legenda, ki navija za domače gasilce #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte