SiolNET. Planet TV Gasilci
0,51

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Slovenska TV-legenda, ki navija za domače gasilce #video

0,51

termometer

Saša Einsiedler, nekdanja voditeljica in legenda televizijskih zaslonov, je danes uspešna komunikacijska trenerka. Po novem pa tudi zvesta gledalka oddaje Gasilci, ki je na sporedu vsak petek ob 20.uri. Po zadnji oddaji nam je zaupala sledeče.

Zaveda se, kako pomemben člen v skupnosti tvorijo prostovoljni gasilci, zato jih tudi javno podpira. "Seveda smo spremljali oddajo! Še posebej zato, ker so v njej nastopali naši gasilci, PGD Golo. Res sami 'fajn' fantje!" sporoča Saša.

Kaj je povedala v sami oddaji, pa si poglejte v spodnjem videu.

Gasilci Planet TV Predstavljamo prvo društvo v oddaji Gasilci - PGD Golo #video

"Pred petnajstimi leti, ko smo se priselili na Golo in sta starejša otroka izrazila željo, da bi šla h gasilcem, sem bila kar malo presenečena – v mestu, kjer smo živeli prej, seveda ni bilo gasilcev, vsaj ne v bližini ... Zdelo pa se mi je super, da se otroci družijo na gasilskih vajah, se igrajo, naučijo koristnih stvari in – kar je danes tudi zelo pomembno – pletejo prijateljstva." Krajani z veseljem podpirajo prostovoljne gasilce in si vedno pomagajo.

PGD Golo je v drugem delu oddaje premagalo PGD Šentjur in se tako uvrstilo naprej. V prihodnjem delu, v petek, pa bomo lahko spremljali pravi ženski dvoboj med PGD Leskovec in PGD Predoslje. Družina Einsiedler pa tudi v prihodnje obljublja: "Seveda, vsi bomo navijali!"

Gasilci Jager | Foto:

Tretji del oddaje Gasilci, bo na sporedu v petek ob 20.uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Iz vrtca v gasilski dom #video Gasilci Planet TV To vidi gasilec, ko vstopi v gorečo hišo #video Gasilci Planet TV Prva izločitev v oddaji Gasilci #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin