SiolNET. Planet TV Gasilci
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Iz vrtca v gasilski dom #video

0,27

termometer

Vzgojiteljica, študentka varnostnih ved, študentka turizma ter blagajničarka. Vse to so pogumne gasilke iz PGD Leskovec. Tekmovalke v oddaji Gasilci, ki se tudi tokrat niso ustrašile novega gasilskega izziva. Drugi del oddaje Gasilci že ta petek na Planetu.

Gasilci Planet TV PGD Leskovec - ženske: so dokaz o haloški trmi #video

Vzgojiteljica med gasilkami

24-letna Katja Stoklas je diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok, ki se je pred petimi leti odločila za nov življenjski izziv. Že tako opravlja plemenito delo, trenutno je pomočnica vzgojiteljice, nato pa se je pridružila še gasilkam. Od vstopa v PGD Leskovec pomaga tudi drugim, ki jo potrebujejo. Hodi tudi že na intervencije, najbolj pa si je v spomin vtisnila klic na pomoč ob nesreči s traktorjem. "Greš, pa narediš," pravi. Če je preskok iz vrtčevskih h gasilskim prigodam prehud, pa vedno pomaga pogovor.

Gasilci Planet TV Napeta prva epizoda Gasilcev, štela je vsaka sekunda!

Od malega povezani z gasilci

22-letna Petra Zemljič je že kot najstnica vstopila med gasilke. "Prijateljice so me navdušile, pa smo šle skupaj, in to že pri 12 letih," opiše Petra. Otroci opazujejo svoje družinske člane, prijatelje, sicer pa v vasi poskrbijo tudi za podmladek. "Organizirani ogledi gasilskega doma, vozil, to se začne že v vrtcu," pravi Petra. In kaj ji je pri prostovoljnih gasilcih najbolj všeč? "Pomagati drugim," zaključi.

Ne zamudite drugega dela oddaje Gasilci v petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Tomaž Klemenčič: Tekmovanja spodbujajo gasilstvo #foto #video Gasilci Planet TV Podpoveljnik Repovš: Gasilci uživamo visok ugled Eva Cimbola Planet TV Eva Cimbola: Takoj bi šla še enkrat v porodno sobo!
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 35
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin