SiolNET. Planet TV Gasilci
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Grd padec in zdrava tekmovalnost, to je bil ženski dvoboj gasilk #foto

0,16

termometer

Gasilci
Foto: zajem zaslona

V četrti oddaji Gasilci sta se na poligonu pomerili ženski ekipi PGD Predoslje proti PGD Leskovec. Med dekleti je bilo čutiti zdravo tekmovalnost, na poligonu pa jih je tako priganjal čas, da je prišlo tudi do grdega padca.

"Koliko ognja, komaj čakam!" je med navijanjem za nasprotno ekipo izjavila Anica Vodnik iz PGD Predoslje. Med dekleti je bilo čutiti zdravo tekmovalnost, saj so res navijale druga za drugo, četudi so se borile na istem tekmovanju. Med gledanjem nasprotnic so Gorenjke skovale tudi taktiko, a na poligonu jih je tako priganjal čas, da je prišlo tudi do grdega padca.

Med prenašanjem ponesrečenca je prišlo do padca. Med prenašanjem ponesrečenca je prišlo do padca. Foto: zajem zaslona

"To so Štajerke!"

Vodja ekipe PGD Predoslje Anica Vodnik je sodelovala v vseh treh igrah, in kot vidno izmučena na koncu postavila celo ženski rekord. A Štajerke iz PGD Leskovec so zopet dokazale, da se ne predajo. "To so Štajerke, to so štajerske gasilke, ne moreš jih izzivati, to se ne dela. To je nevarno početje." Tako jasen je bil voditelj Marko Potrč, ko so izmučene gasilke končale z gradnjo protipoplavnega nasipa.

Odločilen je bil zadnji nastop vodje Barbare Belšak, ki je pokazala haloško trmo in celo presegla ženski rekord brez sodniških pribitkov in tako svojo ekipo PGD Leskovec povedla v novo tekmovanje.

Veselje PGD Leskovec ob razglasitvi. Veselje PGD Leskovec ob razglasitvi. Foto: zajem zaslona

Prihodnji petek pa so na vrsti njihovi sotekmovalci, PGD Leskovec - moška ekipa. Pomerili se bodo s PGD Jarenina, kar pomeni, da bo Štajerska spet na nogah.

Oddajo Gasilci lahko spremljate vsak petek ob 20.uri na Planetu.
Gasilci Planet TV Zdaj so na vrsti ženske, v boj gredo v petek! Gasilci Planet TV Marko Potrč in Eva Cimbola utihnila sredi oddaje. Kako naprej? #video Gasilci Planet TV Čestitke kar dežujejo, člani PGD Leskovec imajo nov razlog za ponos #foto
 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin