SiolNET. Planet TV Gasilci
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Danes v oddaji Gasilci domač štajerski derbi #video

0,01

termometer

Ligaški del tekmovanja v oddaji Gasilci se nadaljuje in vse bližje smo finalom. Vsaka ekipa se pomeri z vsako, zato ne čudi, da bomo v petek ob 20. uri priča dvoboju istega društva.

Nocoj gredo v oddaji Gasilci v boj gasilke in gasilci PGD Leskovec. Na nasprotnih bregovih bosta tako tudi brat in sestra, a nekaterim bo dih (dobesedno) vzela zadnja igra Veliki ognjeni poligon, ko bo odločilno, ali bo tekmovalki zmanjkalo zraka na dihalnem aparatu. 

Na poligonu je Urša Franc nekajkrat že skoraj omagala, a se ni dala. Ko je bilo težko, si je vzela premor, a ni obupala. "Očitno sem res trmasta," je po končani preizkušnji dejala gasilka.

"Konec je, ko ji zmanjka zraka," je vmes komentiral Jure Dolinar. | Foto: zajem zaslona "Konec je, ko ji zmanjka zraka," je vmes komentiral Jure Dolinar. Foto: zajem zaslona Na pomoč ji je priskočil tudi voditelj Marko Potrč in jo spremljal vse do konca, pozorno pa sta vse spremljala tudi sodnika, ki sta v nekem trenutku celo pristopila do nje in jo povprašala, ali sploh lahko nadaljuje. Urša je vztrajala in kot prava gasilka opravila nalogo. Kaj vse se je dogajalo, preverite v oddaji Gasilci.

Oddaja Gasilci je na Planetu vsak petek ob 20. uri.
Gasilci Planet TV S prekritimi očmi in prvič na poligonu opravila brez napak #video Gasilci Planet TV "Vrni se, vrni se! Pozabil si ponesrečenca." #video Gasilci Planet TV Slovenec na čelo največje gasilske organizacije #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin