SiolNET. Planet TV Gasilci
0,01

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Danes v oddaji Gasilci domač štajerski derbi #video

0,01

termometer

Ligaški del tekmovanja v oddaji Gasilci se nadaljuje in vse bližje smo finalom. Vsaka ekipa se pomeri z vsako, zato ne čudi, da bomo v petek ob 20. uri priča dvoboju istega društva.

Nocoj gredo v oddaji Gasilci v boj gasilke in gasilci PGD Leskovec. Na nasprotnih bregovih bosta tako tudi brat in sestra, a nekaterim bo dih (dobesedno) vzela zadnja igra Veliki ognjeni poligon, ko bo odločilno, ali bo tekmovalki zmanjkalo zraka na dihalnem aparatu. 

Na poligonu je Urša Franc nekajkrat že skoraj omagala, a se ni dala. Ko je bilo težko, si je vzela premor, a ni obupala. "Očitno sem res trmasta," je po končani preizkušnji dejala gasilka.

"Konec je, ko ji zmanjka zraka," je vmes komentiral Jure Dolinar. "Konec je, ko ji zmanjka zraka," je vmes komentiral Jure Dolinar. Foto: zajem zaslona Na pomoč ji je priskočil tudi voditelj Marko Potrč in jo spremljal vse do konca, pozorno pa sta vse spremljala tudi sodnika, ki sta v nekem trenutku celo pristopila do nje in jo povprašala, ali sploh lahko nadaljuje. Urša je vztrajala in kot prava gasilka opravila nalogo. Kaj vse se je dogajalo, preverite v oddaji Gasilci.

Oddaja Gasilci je na Planetu vsak petek ob 20. uri.
Gasilci Planet TV S prekritimi očmi in prvič na poligonu opravila brez napak #video Gasilci Planet TV "Vrni se, vrni se! Pozabil si ponesrečenca." #video Gasilci Planet TV Slovenec na čelo največje gasilske organizacije #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.    

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin