SiolNET. Planet TV Gasilci
0,16

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Gasilci

Slovenec na čelo največje gasilske organizacije #foto

0,16

termometer

Na prvi virtualni delegatski skupščini CTIF so izvolili novega predsednika in tri nove podpredsednike. Soglasno so Slovenca za predsednika največje gasilske organizacije na svetu izvolili iz 29 držav.

Gasilci Planet TV Igra sekund, živcev in rekordov v oddaji Gasilci #video

Dobili smo še en dokaz, da je slovensko gasilstvo na vrhu svetovne lestvice. Vsak petek v oddaji Gasilci na Planetu lahko vidimo, česa so zmožni naši gasilci in gasilke in kaj vse počnejo, da nam lahko nesebično pomagajo, zdaj pa je na papirju še ena uradna potrditev o kakovosti našega gasilstva. Novi predsednik svetovne gasilske organizacije je postal Milan Dubravec.

Slovenec na vrhu CTIF | Foto: zajem zaslona Slovenec na vrhu CTIF Foto: zajem zaslona

Vodja gasilske šole na Igu 

Gasilski strokovni javnosti kot tudi našim tekmovalcem v oddaji Gasilci je novi predsednik dobro znan. Vsi, ki si želijo postati gasilci ali pa še opravljajo tečaje in se izobražujejo, so šli večinoma skozi gasilsko šolo na Igu. 

Gasilci Planet TV Tik pred tekmovanjem v oddaji Gasilci ga je zbil avto, a je odšel na poligon #video

Milan Dubravac je dolgoletni poklicni in prostovoljni gasilec. Poleg operativnih funkcij na vseh nivojih – od lokalnega do državnega – je bil tudi vodja gasilske šole na Igu. Njegovo delovanje v karieri je segalo tudi izven naših meja. Poleg dolgoletnega dela v komisijah CTIF in izvršilnem odboru je sodeloval tudi v EU mehanizmu Civilne zaščite, kot zunanji predavatelj pa že vrsto let sodeluje v Združenih narodih pri Agenciji za jedrsko varnost na Dunaju (IAEA).  Milan Dubravac | Foto: Gasilska zveza Slovenije Milan Dubravac Foto: Gasilska zveza Slovenije

Njegova izvolitev je veliko priznanje slovenskemu gasilstvu in celotnemu sistemu zaščite in reševanja v naši državi. Kdo pa si bo zaslužil novo priznanje med gasilci na našem velikem gasilskem izzivu, si poglejte že ta petek, ko se bodo pomerili člani PGD Leskovec.

Oddaja Gasilci je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu.
Gasilci Planet TV "O, ti si pa tisti Stanko s televizije," je slišati v Beli krajini pred današnjim dvobojem #foto Gasilci Planet TV Ste že videli ples gasilcev, ki je navdušil splet? #video Gasilci Planet TV S prekritimi očmi in prvič na poligonu opravila brez napak #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin